Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
Filtriraj izdelke
Število oseb
Tip masaže
Cena
Regija
Aromaterapija
216060
25,00 

Vrednostni darilni bon za eno osebo lahko izkoristite za storitve po izbiri. Lahko izbirate med:
• nega ali masaža obraza
• masaža celega telesa po izbiri
• peeling telesa
• manikura ali pedikura
• nega rok ali nog.


Brezplačna dostava {[sl]:Aroma terapija za razstrupljanje, Studio Vital, lepotno terapevtski center, Jes
350033
51,00 

Intenzivno odplakovanje vode in zaostalih produktov metabolizma.
Aktivira proces razgradnje maščob, poveča se krvni obtok in odvod limfe, obnovi se poškodovano vezno tkivo in okrepi imunski sistem telesa. Čista, naravna eterična olja si lahko izbere stranka sama.

Trajanje masaže cca 90 minut.


Brezplačna dostava Klasična masaža ali masaža Luna z zeliščnimi snopki, Fit klub Luna, Smlednik (Vrednostni bon, izvajalec storitev: NACEV LUKA S.P. FIT KLUB LUNA)
216021
40,00 

Darilni bon zajema masažo po izbiri:
• MASAŽA LUNA Z ZELIŠČNIMI SNOPKI uravnava pretok energije skozi telo. Je terapija za sprostitev telesa, misli ter negovanja kože. Pomaga pri vnetju mišic, proti stresu in revmi, krepi kožo in ji tako daje prožno


Brezplačna dostava {[sl]:Aroma masaža celega telesa za 1 osebo, Kozmetični salon Lalita, Kranj (Vrednostni bon, izvaja
338096
50,00 

Z aromaterapijo blažimo težave, ki jih prinaša vsakdanji stres, nepravilna prehrana, premalo gibanja,…S kombinacijo zdravilnih eteričnih in rastlinskih olj, različnih masažnih tehnik dosežemo fizično in psihično sprostitev. Uporabljamo 100 % naravna zeliščna in aroma masažna olja.

Trajanje storitve cca 60 minut.


Brezplačna dostava {[sl]:Masaža z eteričnim oljem pomaranče, Studio Lotus, Vojnik (Vrednostni bon, izvajalec storitev: STUDIO LOTUS, VESNA
304075
30,00 

Masaža s 100 % naravnim eteričnim olje, ki se pridobiva s hladnim stiskanjem in destilacijo vodne pare iz lupin svežih, zrelih sadežev.

Trajanje storitve: cca. 60 min.


Brezplačna dostava {[sl]:Aroma terapija s tajskimi zelišči, Beli lotos, tajski wellness center, Šenčur (Vrednos
369049
68,00 
Ponudba vključuje sproščujočo 90 minutno masažo z aromatičnimi olji in toplimi tajskimi zelišči.

Brezplačna dostava Aroma masaža, Atelje lepote in zdravja, Polzela (Vrednostni bon, izvajalec storitev: MIMOZA,D.O.O.)
310820
35,00 

Masaža z bio arganovim oljem vas popelje k popolni sprostitvi, z zdravilnim učinkom pa kožo obnavlja, globinsko nahrani, nevtralizira proste radikale, ščiti vezivna tkiva, spodbuja aktivnost kisika v koži in krvnem obtoku.

Trajanje storitve: cca. 90 min.


Brezplačna dostava {[sl]:Aroma masaža po izbiri, Sprostilni kotiček, Žalec (Vrednostni bon, izvajalec storitev: NEOSUN, PRIMOŽ PLOHL S.P.)
366152
33,00 

Masaža celega telesa blagodejno vpliva na naše počutje, pospeši krvni in limfni obtok, ter regenerira mišice. Naravno eterično olje pa kožo nahrani in sprosti telo in duha. Izbirate lahko med olji sivke, kokosa, citrusov ali zelišč.  

Trajanje storitve: 60 min.


Brezplačna dostava Sproščujoča aromaterapevtska masaža, Ajdovščina (Vrednostni bon, izvajalec storitev: LEON BRECELJ S.P.)
384691
40,00 

Namen aromaterapevtske masaže je sproščanje, nega in regeneracija telesa. Masaža izdatno neguje kožo, pospeši krvni in limfni obtok, krepi imunski sistem in hkrati pripomore k odpravi blažjih mišičnih napetosti v telesu. Primerna je za vse, ki si želijo globoke relaksacije telesa in duh - po aromaterapevtski masaži se boste v telesu počutili sproščeno in prerojeno

Trajanje storitve: 60 min.


Brezplačna dostava {[sl]:Vrednostni darilni bon 4O€, Beauty center Klaudija, Podčetrtek (Vrednostni bon, izvajalec storitev
216059
40,00 

Vrednostni darilni bon za eno osebo lahko izkoristite za storitve po izbiri. Lahko izbirate med:
• nega ali masaža obraza
• masaža celega telesa po izbiri
• peeling telesa
• manikura ali pedikura
• nega rok ali nog.


Brezplačna dostava Aromaterapevtska masaža, Terme Dobrna, Dobrna (Vrednostni bon, izvajalec storitev: TERME DOBRNA D.D.)
424598
62,00 

Lahko boste izbrali med dvema različnima storitvama:
• razstrupljevalna, kjer se stimulirajo meridiani telesa, s čemer se uravnava delovanje imunskega sistema, sprošča napetost v organizmu, izloča strupenih snovi iz telesa
• antistres, ki je osredotočena na hrbet, ramenski obroč, vrat, obraz in glavo. Z masažo sproščamo zakrčenost mišic in živčni sistem. 

Storitev traja 50 minut.


Brezplačna dostava Darilni bon 4O Studio Velesa Krško
216107
40,00 
Darilni bon lahko koristite za vse naše storitve.

MASAŽE:
• Limfnsaroma terapija
• Drenaž maska telesa ali nog
• Piling telesa
• Klasična ročna masaža
• Ročna masaža z eteričnim

216106
20,00 
Darilni bon lahko koristite za vse naše storitve.

MASAŽE:
• Limfnsaroma terapija
• Drenaž maska telesa ali nog
• Piling telesa
• Klasična ročna masaža
• Ročna masaža z eteričnimi o

Brezplačna dostava Masaža Aromaterapija Salon Orhideja Velenje
273921
40,00 

Aromaterapija je že stoletja znana po svojih terapevtskih učinkih, je posebna oblika masaže z uporabo eteričnih olj, ki ugodno vpliva na počutje, tako psihično kot fizično. Masaža z eteričnimi olji pomaga telesu, da ponovno vzpostavi ravnovesje, kar dosežemo predvsem z vplivom dišav na možgane in limfni sistem. Uporabljamo samo naravna in aroma olja. Za masažo bomo uporabili mešanico naravnih olj.


Brezplačna dostava Darilni Bon Aroma Masaža Telesa Lepotni Salon Amaia Rače
256442
37,00 

Trajanje storitve: 60 min.
Aroma masaža je klasična masaža celega telesa pri kateri se uporabljajo eterična olja. S kombinacijo naravnih eteričnih in rastlinskih olj, različnih masažnih tehnik dosežemo fizično in psihično sprostitev.


Brezplačna dostava {[sl]:Sproščujoča aroma masaža celega telesa, Salon nege telesa Zvezdana, Maribor (Vrednostni
432547
35,00 

Storitev zajema masažo obraza in lasišča ter celega telesa.
Masažo izvajamo z različnimi aromatičnimi olji po izbiri stranke.

Trajanje storitve cca 70 min.


Brezplačna dostava Aroma masaža celega telesa, Terme 3000, Moravske Toplice (Vrednostni bon, izvajalec storitev: Terme 3000)
327343
40,00 

Aromaterapija je popolna terapija relaksacije za dušo in telo. V kombinaciji z aromami (eteričnimi olji) in terapijo (masažnimi tehnikami) dosežemo stanje popolnega miru in harmonije. Eterična olja delujejo na fizičnem, psihičnem, emocionalnem in duhovnem področju. Čistijo telo preko limfnega sistema, sproščajo fizično in psihično napetost in balansirajo misli.

Trajanje masaže: 40 min


Brezplačna dostava Aroma masaža, Masažni studio Roki, Lenart (Vrednostni bon, izvajalec storitev: ROK KOTNIK S.P.)
372094
30,00 

Aroma masaža je masaža, kjer se prepletajo čarobni učinki rok in moč eteričnih olj. Aroma masaže spodbujajo cirkulacijo, pospešujejo razstrupljanje telesa, večajo tonus mišic in kože, ki postane voljna in gladka. Bistvo masaže je, da s kombinacijo arom eteričnih olj in različnih masažnih tehnik, dosežemo popolno sprostitev telesa in duha.

Trajanje storitve cca 45 min.


Brezplačna dostava Vrednostni darilni bon 5O€, Studio Maja, Koper (Vrednostni bon, izvajalec storitev Maja Fortunat s.p.)
248955
50,00 

Vrednostni bon se lahko koristi za vse storitve iz naše ponudbe!


Brezplačna dostava 4O minutna masaža po izbiri, Studio Maja, Koper (Vrednostni bon, izvajalec storitev: MAJA FORTUNAT s.p.)
248953
40,00 

Izbirate lahko med naslednjimi storitvami:
• masažo z vulkanskimi kamni; deluje globinsko, tako da poživlja krvni in limfni obtok, pospešuje presnovo sprošča telo, blagodejno vpliva na napetost mišic, nevtralizira bolečino in sprošča celotno telo.

Aromaterapija je masažna terapija z visoko koncentriranimi rastlinskimi olji, tako imenovanimi eteričnimi olji, ki so dodana masažnemu olju ali kremi.

Kako deluje aromaterapija oz. aroma masaža?

Nosnice so povezane z delom možganov, imenovanem limbični sistem, ki sicer nadzoruje čustva ter vpliva na živčni sistem in hormone. Vdihovanje molekul eteričnih olj pošilja v možgane sporočilo , ki vpliva na srčni utrip, raven stresa, krvni tlak, težave z dihanjem, spomin, prebavo in imunski sistem. Obstaja prepričanje, da aroma masaža omogoča vnos eteričnih olj v telo skozi kožo.

Prikaži več