Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
Druge masaže
Brezplačna dostava Grška masaža telesa, Salon lepote Radost, Slovenska Bistrica (Vrednostni bon, izvajalec storitev: IZZA  D.O.O.)
465490
39,00 
Trajanje storitve za eno osebo cca 60 min. Grška masaža z ekološkim olivnim oljem in domačim žganjem,  zmanjšuje bolečine in prehlade.
Dobavljivo

Brezplačna dostava Kraljeva masaža, Masažni studio Roki, Lenart (Vrednostni bon, izvajalec storitev: ROK KOTNIK S.P.)
465505
58,00 

Kraljeva specialna masaža je masaža celega telesa, ki zajema veliko različnih tehnik (klasična masaža, aroma terapija, lomi lomi, ayurvedska - ayurvedska limfna, masaža obraza in refleksna masaža stopal). Izvaja se s toplim mandljevim oljem. Primerna je za vse ljudi, še posebej za tiste, ki so vsakodnevno podvrženi stresu in ali fizičnim naporom. Blagodejno vpliva na celo telo, ga sprošča in pomirja.

Trajanje storitve cca 90 min.

Dobavljivo

Brezplačna dostava Masaža celega telesa z medom in mlekom, Terme 3000, Moravske Toplice (Vrednostni bon, izvajalec storitev: Terme 3000)
467241
58,00 

Za ohranjanje mladostnega in lepega videza si privoščite nego s hranljivo masko med & mleko, ter sprostite ob masaži z masažnim oljem sweet vanilla, ki bo nepozabno razvajala vsa vaša čutila ter poživila telo in duha.

Trajanje masaže: 70 min.

Dobavljivo

Brezplačna dostava Masaža s čokolado ali medom, Hotel Ramada, Kranjska Gora (Vrednostni bon, izvajalec storitev: HIT ALPINEA D.O.O.)
469630
59,00 

Masaža sprošča vse tiste dele telesa, ki so še posebej izpostavljeni stresu, stimulira telo k dobremu počutju in vzbuja ugodje še dolgo po tretmaju.
Izbirate lahko med masažo s toplo čokolado, ki vas sprosti v oblogi tople čokolade ali masažo s toplim gozdnim medom, ki vas sprosti v oblogi toplega medu.

Trajanje storitve cca 65 min.

Dobavljivo

Brezplačna dostava Medeno razvajanje v Termah Banovci, Terme Banovci (Vrednostni bon, izvajalec storitev: TERME BANOVCI, turizem in gostinstvo, d.o.o.)
469642
55,00 

Večnamenska nega globinsko obnavlja, hrani kožo in zagotavlja vlažnost. Najprej naredimo piling z marmelado in makovimi semeni nato pa sledi masaža hrbta z mandljevim oljem in cvetličnim medom.  Koža je po masaži gladka, čvrsta in svilnata. Namenjena je suhi, utrujeni, neelastični in slabo prekrvavljeni koži.

Trajanje storitve: 75 min.

Dobavljivo

Brezplačna dostava Masaža Snovik, Terme Snovik, Laze v Tuhinju (Vrednostni bon, izvajalec storitev: TERME SNOVIK - KAMNIK, D.O.O.)
469670
73,00 
Masaža Snovik je kraljevska masaža, saj nas pomiri, sprosti, poživi in povrne svežino.
Začne se z masažo ali drenažo obraza, nadaljuje z refleksno masažo stopal in konča z ročno masažo celega telesa.
Z masažo Snovik povrnemo telesu harmonijo in energijo.
Dobavljivo

Brezplačna dostava Celotna wellness masaža za eno osebo, Thermana, Laško (Vrednostni bon, izvajalec storitev: THERMANA D.D.)
469677
52,00 
Welness masaža po izbiri:
•  Masaža s pivovskimi ploščicami 50 min. (masaža z olji in pivovskimi izvlečki)
•  Medena masaža 50 min. (masaža z medom)
•  Kokosova masaža 50 min. (masaža s kokosovim oljem)
•  Wellness masaža (masaža z olji) 50 min.
•  Wellness masaža s svečo 50 min. (masaža z voskom);
Dobavljivo

Brezplačna dostava Kraljevska masaža, Terme Krka (Vrednostni bon, izvajalec storitev: TERME KRKA, D.O.O. NM)
471941
60,00 

Energijska masaža celega telesa, ki obsega glajenje in tapkanje s solinskimi snopki (Talaso Strunjan) oz. masažo z vulkanskimi kamni in ostalimi masažnimi tehnikami (Dolenjske Toplice) oz. masaža z oljem iz grozdnih pečk in vključuje masažo obraza (Šmarješke Toplice).

Trajanje storitve: 50 min.

Dobavljivo

Brezplačna dostava
458838
30,00 

Ponudba velja za 1 osebo. Izbirate lahko med dvema masažama:
• Masaža z medom (absorbira strupe iz telesa, izboljša cirkulacijo in imunost telesa) ali
• Aroma masaža (popolna sprostitev za dušo in telo, blaži stres in sprošča napetost telesu)

Masaža traja cca 50 minut!

Dobavljivo

Brezplačna dostava Refleksna masaža stopal, Masažni studio Pet, Petrovče (Vrednostni bon, izvajalec storitev: MAVEST d.o.o.)
457378
35,00 
S to naravno tehniko zdravljenja vzpodbujamo krvni obtok in žlezni - endokrini sistem ter aktiviramo organske funkcije. Masaža je učinkovita predvsem pri težavah stopal in nog, z njo vplivamo na sproščenost in ravnovesje celotnega telesa. Pomaga pri odpravi stresa, glavobolih, vrtoglavicah, alergijah, sproščanju dihalnih poti, prebavnih in menstrualnih motnjah, blažitev težav s hrbtenico, rok in nog ter pri odkrivanju možnih obolenj zob in ustne votline.
Dobavljivo

Brezplačna dostava {[sl]:Antistresna masaža 90 min., Kozmetični salon Petra, Celje (Vrednostni bon, izvajalec storitev: KOZMETIČNI S
420144
50,00 
Storitev vključuje:
• masažo telesa 50 min.
• masažo obraza z masko 20 min.
• refleksno masažo stopal 20 min.
Dobavljivo

Brezplačna dostava {[sl]:Sprostitvena masaža celega telesa, Marko Rakita, Velenje (Vrednostni bon, izvajalec storitev: MARKO RAKITA
403155
35,00 
Je kombinacija švedske masaže in drugih sprostitvenih masažnih tehnik, ki pomirjajo in sproščajo telo in duha. Ritmično glajenje in gnetenje izboljšujeta prekrvavitev tkiv, ter pripomoreta k hitrejšemu odplavljanju toksinov iz telesa. Sprostilna masaža je namenjena vsem, ki so zaradi vsakodnevnih obveznosti neprestano pod stresom, ki jih muči pomanjkanje energije, ali imajo težave z nespečnostjo. Prav tako je sprostilna masaža namenjena vsem, ki se želijo počutiti bolj vitalni in polni energije...

Brezplačna dostava
393669
55,00 
Trajanje storitve cca 60 min.
Izbirate lahko med dvema masažama:
• masažo z glino, ki bo ob enem vaše telo očistila nečistoč in nezaželjenih snovi, saj glina vsrka določene radioaktivne elemente in s tem čisti ali
• masažo z zelišči, ki se izvaja s klasično tehniko masaže hrbta z zeliščnim oljem
Dobavljivo

Brezplačna dostava
393670
50,00 
Vrednostni bon se lahko koristi za vse storitve iz naše ponudbe.
Dobavljivo

Brezplačna dostava Kakao masaža, Grand hotel Primus, Terme Ptuj (Vrednostni bon, izvajalec storitev: Terme Ptuj)
393934
44,00 
Ročno masažo telesa s kakavovim maslom priporočamo proti stresu, slabemu počutju ter suhi in izčrpani koži. Masaža povzroči stimulacijo serotonina, hormona sreče in izboljša razpoloženje. Trajanje storitve cca 45 minut.
Dobavljivo

Brezplačna dostava Masaža Primus, Grand hotel Primus, Terme Ptuj (Vrednostni bon, izvajalec storitev: Terme Ptuj)
393936
48,00 

Klasična masaža hrbta in obloga z glino deluje protivnetno, razstruplja telo, sprošča mišice in spodbuja obnavljanje zdravih celic.

Trajanje storitve: 50 min.

Dobavljivo

Brezplačna dostava Masaža Thermalium, Terme 3000, Moravske Toplice (Vrednostni bon, izvajalec storitev: Terme 3000)
393961
48,00 

Masaža Thermalium je klasična masaža celega telesa s toplim oljem in poudarkom na masaži stopal. Olje vsebuje sestavine, ki delujejo stimulativno na naše telo.

Trajanje masaže: 50 min

Dobavljivo

391312
25,00 

Z združitvijo Ajurvedskih tehnik in refleksoterapije smo ustvarili masažo stopal, ki vam bo povrnila energijo naravnega zdravljenja in sproščanja psihofizičnega telesa. Vzpodbudila bo krvni obtok in endokrine žleze. S pomočjo refleksnih točk, ki jih najdemo na stopalih, aktiviramo zdravilne moči telesa, čistimo telo zastalih toksinov in spodbudimo nemoten pretok energije.

Trajanje storitve: 30 min.

Dobavljivo
Filtriraj izdelke
Število oseb
Tip masaže
Po ceni:

 – 

  • 20
  • 80
Regija