Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
Filtriraj izdelke
Število oseb
Tip masaže
Cena
Regija
Nakupujte varno od doma
Klasična masaža
Brezplačna dostava Masaža v dvoje 40 min., Terme Krka (Vrednostni bon, izvajalec storitev: TERME KRKA, D.O.O. NM)
403173
78,00 
Ponudba zajema hkratno klasično masažo za oba v Termah Šmarješke Toplice ali v Termah Dolenjske Toplice ali v Talaso Strunjan, v dolžini 40 min. Klasična masaža pomeni sproščanje napetih mišic telesa z različnimi masažnimi prijemi.

Brezplačna dostava {[sl]:Klasična masaža celega telesa, Ptuj (Vrednostni bon, izvajalec storitev: RIJAMAT, dejavnost za nego telesa, d.o.o., PE FINOF
384682
30,00 

Trajanje storitve: 60 min.

Masaža pomirja, sprošča, zmanjšuje bolečine, poskrbi za mišično prekrvavitev, izboljšuje krvni obtok, deluje na limfo in s tem omogoči pospešeno izločanje toksinov iz našega telesa...


Brezplačna dostava {[sl]:Klasična masaža celega telesa, Grand hotel Primus, Terme Ptuj (Vrednostni bon, izvajalec storitev:
393935
42,00 
Ročna masaža celega telesa izboljša krvni pretok, sprosti mišice in umiri živčni sistem.

Brezplačna dostava {[sl]:Masaža celega telesa, La Calma, nega telesa, Ljubljana (Vrednostni bon, izvajalec storitev: LA CALMA, RADMILA INĐIĆ S.P
311688
32,00 
Storitev za eno osebo vsebuje sproščujočo masažo celega telesa za sprostitev telesa in uma. Masaža spodbudi boljšo prekrvavitev telesa, pomaga odpraviti bolečine v sklepih in razbremeni mišice v vratu, ramenih in hrbtu, olja pa kožo negujejo in ji dajo mladosten, sijoč in čvrst videz.

Brezplačna dostava {[sl]:Klasična masaža celega telesa, Kozmetični salon La Maya, Maribor (Vrednostni bon, izvajalec stor
387738
35,00 

Klasična masaža pospešuje krvni obtok in blagodejno vpliva na delovanje limfnega sistema telesa, ki iz telesa izloča odpadne snovi ter posledično krepi delovanje imunskega sistema.

Ni potrebno, da se odločite za masažo zaradi bolečine, lahko se pridete na masažo odpočiti od napornega dneva in si nabrati pozitivne energije. Redna klasična masaža celotnega telesa je eden od najboljših načinov preprečevanja bolezni, ki so posledica stresa ali poškodb.

Trajanje storitve: 60 min.


Brezplačna dostava Klasična masaža celega telesa, Terme Snovik (Vrednostni bon, izvajalec storitev: TERME SNOVIK - KAMNIK, D.O.O.)
393756
42,00 
Klasična oz. "švedska masaža" se izvaja na goli koži, ki se jo najprej naolji. Pri masaži se maser glede na želje gosta osredotoči na posamezne obolele točke ali področja. Masaža učinkuje prijetno in sprostitveno.
Priporočamo jo za zmanjšanje napetosti v mišicah, izboljšanje krvnega obtoka in proti bolečinam.

Brezplačna dostava Spletni popust
10%
Klasična masaža celega telesa, PURA Vida, Nova Gorica (Vrednostni bon, izvajalec storitev Mateja Breben s.p.)
258129
40,00  36,00 

Trajanje storitve: 60 min.
Klasična masaža omogoči telesu, da se sprosti, ublaži neugodje, pomaga doseči globoko raven sprostitve in občutek miru.


Brezplačna dostava Darilni boni Klasična Masaža Eterična Olja Center Sensal
216475
38,00 

Trajanje storitve: 60 min.

Klasična masaža telesa blagodejno vpliva na splošno počutje, sprosti mišice ter pospeši krvni in limfni obtok. Naravna eterična olja, z aromaterapevstkim učinkom kožo negujejo in pripomorejo k vzpostavitvi njenega naravnega ravnovesja.


Brezplačna dostava Klasična Masaža Med Oblaki Križevci
277096
65,00 

Masaža je terapija, ki hkrati vpliva na telo in duha. Koristna je za vsa tkiva in organe in koristi vsem ljudem, ne glede na starost. Učinek masaže je odvisen od tehnike masiranja. Znano je da dotik pomirja in lajša bolečino, ob masaži se pa tudi sprostimo in dobimo nove zaloge energije. Masaža v dvoje omogoča masiranje obeh strank hkrati, v intimnem in sproščujočem ambientu Wellness centra Med Oblaki.
Trajanje: 60 min.


372092
33,00  29,70 

Namenjena je sproščanju napetih mišic telesa z različnimi masažnimi prijemi. Masaža je manipulacija s pritiskom na površinske in globlje plasti mišic in vezivnega tkiva. Z vibracijami za izboljšanje prekrvavitve spodbujanja sprostitev in dobro počutje.

Trajanje storitve cca 60 min.


Brezplačna dostava {[sl]:Masaža za dobro počutje, Milumed - Studio za zdravje in dobro počutje, Ptuj (Vrednostni bon, izvaja
307045
30,00 

Storitev vsebuje:
• 30 min. uporabe biospectruma za mikrocirkulacijo, uravnavo živčnega sistema, krepitve imunskega sistema, …
• 30 min. klasične masaže

Trajanje storitve: cca. 60 min.


Brezplačna dostava {[sl]:Masaža delega telesa, Manibus, salon masaže in zdravja, Novo mesto (Vrednostni bon, izvajalec storitev: MAN
307036
40,00 

Klasična masaža zajema masažo hrbta, spodnjih okončin in podplatov, zgornjih okončin in dlani ter prsnega koša. Masažni prijemi so močni, vendar neboleči in sproščujoči.

Trajanje storitve: 50 min.


Brezplačna dostava Darilni Boni Nega Telesa Masaže Lavanda Ljubljana
216066
50,00 

Darilni bon zajema storitve po izbiri.
Izbirate lahko med veliko ponudbo storitev: klasična, športna, terapevtska masaža, masaža s čokolado ali vročimi kamni, masaža lasišča ali hrbta, depilacijo, nego obraza, refleksoterapijo in še in še.


Brezplačna dostava Klasična masaža celega telesa, Tactus, Koper (Vrednostni bon, izvajalec storitev: TACTUS, GRAZIELLA MAGAJNA S.P.)
323657
40,00 

Klasična masaža celega telesa za 1 osebo vključuje masažo obraza, zgornjega dela prsnega koša, nog, rok in hrbta. Masažne tehnike omogočajo sprostitev telesa in vodijo k boljšemu počutju, izboljša prekrvavitev in spodbudi limfni ob


362920
30,00  27,00 

Pozitivne lastnosti masaže so izboljšanje krvnega in limfnega obtoka, boljša in hitrejša regeneracija tkiv in izboljšanje elastičnosti kože, prav tako pa masaža povzroči izboljšanje psihičnega počutja. S pravilnimi prijemi bodo vaše bolečine odpravljene in telo sproščeno.

Trajanje storitve cca 60 min.


Brezplačna dostava Klasična Masaža Telo Betnavčica Maribor
285020
40,00 

Trajanje storitve cca 60 min

Ponudba za eno osebo vsebuje:
• klasično ročno masažo celotnega telesa, ki izboljšuje splošno počutje, prekrvavljenost telesa in limfe.


Brezplačna dostava Darilni boni Vrednostni Bon 50 € Beli Lotos Šenčur
216104
50,00 

Vrednostni bon lahko koristite za vse vrste masaž in ostalih storitev (razen kopeli in savn), ki jih nudi naš center.

Z darilnim bonom ni mogoče uveljavljati akcijskih popustov.


Brezplačna dostava {[sl]:Masaža celega telesa Panonski travnik, Terme 3000, Moravske Toplice (Vrednostni bon, izvajale
327342
49,00 

Skrivnost klasične ročne masaže Panonski travnik je posebno negovalno olje z rastlinami in zelišči s panonskih livad. Nežni cvetlični in travniški vonji, ki ovijejo telo, delujejo sproščujoče in razstrupljevalno.

Trajanje masaže: 60 min.


Brezplačna dostava {[sl]:Klasična masaža telesa, Lepotni salon Diva, Orehova vas (Vrednostni bon, izvajalec storitev: ANDREA LOBEN
376571
35,00 
S klasično masažo dosežemo telesno in duševno sprostitev. Ugodno  vpliva na splošno počutje in je odličen pripomoček pri hujšanju in odpravi celulita, odpravlja stres in napetost mišic ter mišicam povrne moč. Klasična masaža je v Evropi zelo priljubljena, saj odpravlja bolečine, svetujemo pa jo predvsem zaradi njenega sproščujočega učinka.

Brezplačna dostava Darilni Boni Klasična Masaža Med Oblaki Križevci
216121
35,00 

Klasična masaža celotnega telesa z aromatičnimi olji, traja cca. 60 minut.


Brezplačna dostava Vrednostni darilni bon 5O€, Studio Maja, Koper (Vrednostni bon, izvajalec storitev Maja Fortunat s.p.)
248955
50,00 

Vrednostni bon se lahko koristi za vse storitve iz naše ponudbe!


Brezplačna dostava {[sl]:Klasična masaža celega telesa, Terme 3000, Moravske Toplice (Vrednostni bon, izvajalec storitev: Term
393962
39,00 

Klasična masaža je masaža celega telesa, kjer gre za sistematično obliko dotikanja, ki vzbuja ugodje in izboljšuje zdravje, saj praktično zajema vsa tkiva. Ugodno vpliva na živčevje, predvsem na vegetativni živčni sistem.  Z masažo izboljšujemo splošno počutje, vplivamo na kožo, skeletne mišice, krvni obtok, sklepe ter obsklepne mišice, podkožno maščobno tkivo, živčni sistem in na duševno počutje.

Trajanje masaže: 45 min


Brezplačna dostava {[sl]:Klasična masaža celega telesa, Terme Banovci (Vrednostni bon, izvajalec storitev: TERME BANOVCI, turizem in gostins
394235
46,00 

Klasična masaža je masaža celega telesa, kjer gre za sistematično obliko dotikanja, ki vzbuja ugodje in izboljšuje zdravje, saj praktično zajema vsa tkiva. Ugodno vpliva na živčevje, predvsem na vegetativni živčni sistem.  Z masažo izboljšujemo splošno počutje, vplivamo na kožo, skeletne mišice, krvni obtok, sklepe ter obsklepne mišice, podkožno maščobno tkivo, živčni sistem in na duševno počutje.

Trajanje storitve: 60 min.


Brezplačna dostava {[sl]:Specialna klasična masaža celega telesa, Marko Rakita, Velenje (Vrednostni bon, izvajalec storitev
403154
30,00 
Klasična masaža zajema celotno telo. To je prednostna vrsta masaže, saj omogoča najbolj popoln vpliv na cel organizem. Začne se masaža celega telesa z masažo hrbta, kateremu sledi masaža vratu, ramen in ledvenega predela, nato se masirajo noge in roke.
Zmanjšuje srčni utrip, znižuje krvni tlak, izboljšuje limfni in krvni pretok, sprošča mišice, povečuje prožnost in spodbuja izločanje endorfinov, ki prispevajo k hitremu okrevanju...

Brezplačna dostava Klasična Masaža Wellness Center Aspara Šentjur
273933
40,00 

Klasična masaža sprošča napete mišice telesa z različnimi masažnimi prijemi. Pri klasični masaži uporabljamo masažne tehnike, kot so: glajenje, utiranje, udarjanje in tresenje.


Brezplačna dostava Darilni boni Klasična Masaža Celega Telesa 50 Min. Studio Velesa Krško
216108
35,00 

S klasično ročno masažo delujemo na krvni in limfni obtok.
Zato vpliva na vsa tkiva našega telesa: poživi in izboljša krvni in limfni obtok, poživlja živčni sistem, blaži bolečino, sprošča mišice, rahlja in mehča sklepne in obsklepne strukture, izboljša delovanje notranjih organov, pospešuje peristaltiko in presnovo, sprošča psihične napetosti in pomirja.


Brezplačna dostava Darilni bon 4O Studio Velesa Krško
216107
40,00 
Darilni bon lahko koristite za vse naše storitve.

MASAŽE:
• Limfnsaroma terapija
• Drenaž maska telesa ali nog
• Piling telesa
• Klasična ročna masaža
• Ročna masaža z eteričnim

Brezplačna dostava 5O minutna masaža po izbiri, Studio Maja, Koper (Vrednostni bon, izvajalec storitev: MAJA FORTUNAT s.p.)
248954
55,00 

Izbirate lahko med naslednjimi storitvami:
• klasično masažo; klasična masaža telesa ne vpliva samo na izboljšanje toka krvi in limfe, ampak posredno zelo ugodno vpliva na živčevje, predvsem na vegetativni živčni sistem. Klasična masaža deluje še na


Brezplačna dostava Spletni popust
10%
{[sl]:Nega obraza in masaža hrbta, Oaza Lepote, Maribor (Vrednostni bon, izvajalec storitev: GEOTEL, MILAN PETROVIČ
330089
56,00  50,40 

Ponudba z nego obraza in masažo hrbta vsebuje:
• površinsko čiščenje
• encimski
• segrevanje s paro (vapozon)
• globinsko čiščenje
• nanos seruma
• masaža obraza in dekolteja
• maska za obraz glede na tip in problem kože, ter zaključna nega s kremo
• masažo hrbta z različnimi eteričnimi olji
Primerna je za tiste, ki želijo intenziven poudarek masaže v predelu hrbta, ramenskega in vratnega dela. Vaše telo bo zaplavalo v višje vibracije ter tako pomirilo in sprostilo um.

Trajanje storitve cca 70 min.


Brezplačna dostava Spletni popust
10%
Darilni boni Vrednostni Bon Carpe Diem Maribor
243974

Brezplačna dostava Darilni boni Klasična Masaža Celega Telesa Kozmetični Salon Petra Celje
216263
35,00 

Klasično masažo celega telesa izvajamo z eteričnimi olji.

Masaža z izbranimi eteričnimi olji za popolno sprostitev in pospešitev prekrvavitve v telesu pripomore k boljšemu počutju in razpoloženju.


Brezplačna dostava {[sl]:Klasična masaža celega telesa, Kozmetični studio Biona, Trzin (Vrednostni bon, izvajalec storitev:
258131
35,00 

Trajanje storitve: 60 min.
Učinki masaže:
• izboljšuje krvni obtok
• sprošča mišice
• spodbuja prebavo
• spodbuja krvni in limfni obtok ter s tem pospešuje izločanje odpadnih snovi
• deluje proti stresu in nervozi
• izboljša spl


372076
25,00 

Masaža se uporablja za izboljšanje prekrvavitve mišic, pospešitev krvnega obtoka, izboljšanje presnove, izboljšanje krvne slike in zmanjšuje vsakodnevni stres.

Trajanje storitve cca: 60 min.


Brezplačna dostava Darilni boni Vrednostni Bon 30 € Beli Lotos Šenčur
216103
30,00 

Vrednostni bon za eno osebo lahko koristite za:
• vse vrste masaž in ostalih storitev (razen kopeli in savn), ki jih nudi naš center.

Z darilnim bonom ni mogoče uveljavljati akcijskih popustov.


Brezplačna dostava Darilni boni Klasična Masaža Telesa Bioterme Mala Nedelja
254838
32,00 

Klasična masaža je najpogostejša vrsta masaže. Izboljšuje splošno počutje, prekrvavljenost telesa in limfe.


Brezplačna dostava
277122
38,00 

Klasična masaža celotnega telesa (45min), sprošča telo, lajša bolečine in omogoča psihično sprostitev. Ugodno vpliva na krvni in limfni pretok, živčni sistem, sprošča mišice in sklepe, poživlja kožo in uravnava metabolizem.

Klasična masaža telesa uporablja pet dolgih, ponavljajočih potez za masiranje. Pet osnovnih elementov za klasično masažo so drsenje (effleurage), gnetenje (petrissage), ritmično udarjanje (tapotement), trenje (friction) in vibracije – tresenje. Klasična masaža oziroma švedska masaža pomaga pri zmanjševanju bolečine in togosti ter izboljšanje funkcije pri bolnikih z osteoartozo kolena.

Prikaži več