Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
PREDNOSTI NAŠIH DARILNIH BONOV

KAM PO DARILNE BONE

Prodajna mesta darilnih bonov

Filtriraj izdelke
Cena -- (v razmikih po 10eur)

 – 

  • 20
  • 80
Brezplačna dostava
Regija
Število oseb
Tip masaže
    Več
Izvajalec
    Več
Klasična masaža

Klasična masaža telesa uporablja pet dolgih, ponavljajočih potez za masiranje. Pet osnovnih elementov za klasično masažo so drsenje (effleurage), gnetenje (petrissage), ritmično udarjanje (tapotement), trenje (friction) in vibracije – tresenje. Klasična masaža oziroma švedska masaža pomaga pri zmanjševanju bolečine in togosti ter izboljšanje funkcije pri bolnikih z osteoartozo kolena.

Brezplačna dostava Darilni boni Masaža Izbira Studio Maja Koper
248954
55,00 

Izbirate lahko med naslednjimi storitvami:
• klasično masažo; klasična masaža telesa ne vpliva samo na izboljšanje toka krvi in limfe, ampak posredno zelo ugodno vpliva na živčevje, predvsem na vegetativni živčni sistem. Klasična masaža deluje še na presnovo, kar se kaže v boljši izrabi hrane, boljši prebavi in izločanju prekomerne vode iz telesa.
• shiatsu masažo; namen shiatsu terapije je vzpostaviti ali ohraniti ravnovesje vseh organov in sistemov v telesu. Terapija deluje sproščujoče na mišice in umiri živčni sistem.


Brezplačna dostava Darilni Bon Aroma Masaža Telesa Lepotni Salon Amaia Rače
256442
37,00 

Trajanje storitve: 60 min.
Aroma masaža je klasična masaža celega telesa pri kateri se uporabljajo eterična olja. S kombinacijo naravnih eteričnih in rastlinskih olj, različnih masažnih tehnik dosežemo fizično in psihično sprostitev.


Brezplačna dostava Darilni boni Berberska Masaža Leonesa Celje
218821
50,00 

Trajanje storitve: 60 min.

Je klasična masaža celega telesa z uporabo 100% naravnega bio arganovega olja.
Masaža z arganovim oljem je blaga - učinkuje na hujšanje, čvrstost kože in sprostitev hrbta. Arganovo olje se lepo vpija v kožo in ne pušča mastnih sledi. Je eno od najpomembnejših olj za pomladitev kože.


216106
20,00 
Darilni bon lahko koristite za vse naše storitve.

MASAŽE:
• Limfnsaroma terapija
• Drenaž maska telesa ali nog
• Piling telesa
• Klasična ročna masaža
• Ročna masaža z eteričnimi o

Brezplačna dostava Darilni Boni Nega Telesa Masaže Lavanda Ljubljana
216065
30,00 

Darilni bon zajema storitve po izbiri.
Izbirate lahko med veliko ponudbo storitev: klasična, športna, terapevtska masaža, masaža s čokolado ali vročimi kamni, masaža lasišča ali hrbta, depilacijo, nego obraza, refleksoterapijo in še in še.


Brezplačna dostava Darilni bon 4O Studio Velesa Krško
216107
40,00 
Darilni bon lahko koristite za vse naše storitve.

MASAŽE:
• Limfnsaroma terapija
• Drenaž maska telesa ali nog
• Piling telesa
• Klasična ročna masaža
• Ročna masaža z eteričnim

Brezplačna dostava Darilni Boni Sprostitvena Masaža Bodylife Ptuj
215984
50,00 

Darilni bon lahko koristite za katerokoli storitev po izbiri:
-lepotna nega (anticelulitni tretman z essenco Mediterana).
-masaže stopala z vročimi kamni
-masaže:
• klasična
• terapevtska
• masaža z vročimi kamni
• infra rdeča masaža
• relaksacijska masaža
• anticelulitna masaža.


Brezplačna dostava Darilni Boni Nega Telesa Masaže Lavanda Ljubljana
216066
50,00 

Darilni bon zajema storitve po izbiri.
Izbirate lahko med veliko ponudbo storitev: klasična, športna, terapevtska masaža, masaža s čokolado ali vročimi kamni, masaža lasišča ali hrbta, depilacijo, nego obraza, refleksoterapijo in še in še.


Brezplačna dostava Klasika Švedska Masaža Polonas Plejs Dravograd
277165
40,00 

Klasična masaža sprošča napete mišice telesa z različnimi masažnimi prijemi. Učinki klasične masaže so izboljšanje krvnega in limfnega obtoka, hitrejša regeneracija tkiv, hitrejše odplavljanje toksinov iz telesa, pospešen metabolizem in poživitev centralnega in perifernega živčevja. Koža se ogreje, postane bolj elastična, vitalna in mehansko odporna.


Brezplačna dostava {[sl]:Klasična ali energijska masaža po izbiri, Studio Suzana, Ljubljana (Vrednostni bon, izvajalec
318822
60,00 
Izbirate med dvema masažama: Klasično masažo ali energijsko masažo telesa. Masaža celega telesa blagodejno vpliva na splošno počutje, izboljšuje krvni obtok, sprosti mišice, živčevje in sklepe. Energijska masaža je popolna revitalizacija telesa, uma in duha. Maserka uporablja kombinacijo različnih masažnih tehnik ter vas ob tem usmerja k pravilnem dihanju in sproščanju. Pri energijski masaži, maserka vzpostavi ponovno pretočnost meridianov kar posledično botruje k ponovni vzpostavitvi zdravja.  Trajanje storitve cca 60 minut

Brezplačna dostava Klasična Masaža Bioenergia Christi Gorenja Vas
288206
45,00 

Trajanje storitve cca 60 min.
Klasična masaža celotnega telesa za eno osebo sprošča telo, lajša bolečine in omogoča psihično sprostitev. Ugodno vpliva na krvni in limfni pretok, živčni sistem, sprošča mišice in sklepe, poživlja kožo in uravnava metabolizem.


Brezplačna dostava Klasična masaža ali masaža Luna z zeliščnimi snopki, Fit klub Luna, Smlednik (Vrednostni bon, izvajalec storitev: NACEV LUKA S.P. FIT KLUB LUNA)
216021
40,00 

Darilni bon zajema masažo po izbiri:
• MASAŽA LUNA Z ZELIŠČNIMI SNOPKI uravnava pretok energije skozi telo. Je terapija za sprostitev telesa, misli ter negovanja kože. Pomaga pri vnetju mišic, proti stresu in revmi, krepi kožo in ji tako daje prožno


Brezplačna dostava {[sl]:Klasična masaža celega telesa - 60 min, Jin & Jang masaže, Denis Giacomini, Novo mesto
296512
40,00 

Klasična masaža celega telesa ohranja in dviguje telesno vitalnost in zmanjšuje podvrženost poškodbam ter vsakodnevnemu stresu.

Trajanje storitve cca 60 min.


Brezplačna dostava Masaža Salon Lepote Dotik Slovenj Gradec
279714
35,00 

Klasična masaža je masaža celega telesa, kjer gre za sistematično obliko dotikanja, ki vzbuja ugodje in izboljšuje zdravje, saj praktično zajema vsa tkiva. Klasična masaža je najpogostejša vrsta masaže. Izboljšuje splošno počutje, prekrvavljenost telesa in limfe.


Brezplačna dostava Klasična Masaža Wellness Center Aspara Šentjur
273933
40,00 

Klasična masaža sprošča napete mišice telesa z različnimi masažnimi prijemi. Pri klasični masaži uporabljamo masažne tehnike, kot so: glajenje, utiranje, udarjanje in tresenje.


Brezplačna dostava Darilni boni Klasična Masaža Celega Telesa 50 Min. Studio Velesa Krško
216108
35,00 

S klasično ročno masažo delujemo na krvni in limfni obtok.
Zato vpliva na vsa tkiva našega telesa: poživi in izboljša krvni in limfni obtok, poživlja živčni sistem, blaži bolečino, sprošča mišice, rahlja in mehča sklepne in obsklepne strukture, izboljša delovanje notranjih organov, pospešuje peristaltiko in presnovo, sprošča psihične napetosti in pomirja.


Brezplačna dostava Darilni boni Klasična Masaža Tempelj Obilja Ormož
232931
30,00 

Klasična / švedska masaža celega telesa zajema masažo hrbta, spodnjih okončin in podplatov, zgornjih okončin in dlani ter prsni koš. Masažni prijemi so dokaj močni vendar popolnoma neboleči in sproščujoči. Masaža pomaga ljudem, ki imajo zaradi sedečega


Brezplačna dostava Klasična Masaža Med Oblaki Križevci
277096
65,00 

Masaža je terapija, ki hkrati vpliva na telo in duha. Koristna je za vsa tkiva in organe in koristi vsem ljudem, ne glede na starost. Učinek masaže je odvisen od tehnike masiranja. Znano je da dotik pomirja in lajša bolečino, ob masaži se pa tudi sprostimo in dobimo nove zaloge energije. Masaža v dvoje omogoča masiranje obeh strank hkrati, v intimnem in sproščujočem ambientu Wellness centra Med Oblaki.
Trajanje: 60 min.


Brezplačna dostava Darilni boni Klasična Masaža Eterična Olja Center Sensal
216475
38,00 

Trajanje storitve: 60 min.

Klasična masaža telesa blagodejno vpliva na splošno počutje, sprosti mišice ter pospeši krvni in limfni obtok. Naravna eterična olja, z aromaterapevstkim učinkom kožo negujejo in pripomorejo k vzpostavitvi njenega naravnega ravnovesja.


Brezplačna dostava {[sl]:Klasična masaža celega telesa za 1 osebo, Kozmetični salon Simfonija, Muta (Vrednostni bon, izvaja
310810
38,00 

Klasična ročna masaža je najbolj naravna metoda sproščanja in ohranjanja zdravja. Sprošča telo in um. Pospešuje krvni obtok in blagodejno vpliva na delovanje limfnega sistema telesa, ki iz telesa izloča odpadne snovi ter posledično krepi delovanje imunskega sistema.

Trajanje storitve cca 60 min.


372076
25,00 

Masaža se uporablja za izboljšanje prekrvavitve mišic, pospešitev krvnega obtoka, izboljšanje presnove, izboljšanje krvne slike in zmanjšuje vsakodnevni stres.

Trajanje storitve cca: 60 min.


Brezplačna dostava {[sl]:Klasična masaža celega telesa, Beauty center Klaudija, Podčetrtek (Vrednostni bon, izvajalec st
327391
40,00 

Pri klasični masaži uporabljamo različne masažne tehnike (glajenje, gnetenje, vtiranje, udarjanje, tresenje). Glavni cilj masaže je doseči mišično sprostitev. Jakost masaže se prilagodi posamezniku glede na željo in zdravstvene omejitve.


Brezplačna dostava {[sl]:Klasična masaža celega telesa, Beli metulj, masažni in meditacijski studio
350002
37,00 

S pomočjo klasične masaže sprostimo napete mišice, preprečujemo mišične krče, pospešujemo prekrvavitev in odvajanje odvečne tekočine iz mišic, ter odstranimo boleče mišične zatrdline, ki so posledica dolgotrajnega mišičnega napora ali vnetnih procesov v telesu. Klasična masaža prinese vsesplošno sprostitev telesa in duha, ter izboljša naše psihofizično počutje.

Trajanje storitve: 60 min.


Brezplačna dostava Darilni boni Klasična Masaža Telesa Bioterme Mala Nedelja
254838
32,00 

Klasična masaža je najpogostejša vrsta masaže. Izboljšuje splošno počutje, prekrvavljenost telesa in limfe.


Brezplačna dostava Klasična masaža celega telesa, Center Šetinc, Brežice (Vrednostni bon, izvajalec storitev: ŠETINC D.O.O.)
310795
30,00 

S klasično masažo vplivamo na kožo, na skeletne mišice, na cirkulacijo krvi, na tok limfe, na sklepe in obsklepne mišice, na podkožno maščobno tkivo, na živčni sistem in na duševno počutje.

Trajanje storitve: cca. 60 min.


Brezplačna dostava Darilni Bon Klasična Masaža Telesa Fizioestetika Ajdovščina
216360
38,00 

Trajanje storitve: 50 min.
S klasično masažo vračamo hormonalno ravnovesje, zmanjšujemo stres, okrepimo funkcijo kože, mišic in sklepov, uravnovesimo živčni sistem, izboljšamo prebavo in presnovo, pospešimo krvni in limfni obtok in s tem eliminacijo strupov iz telesa.

S to masažo izboljšamo: splošno počutje, živčni sistem, pozitivno vplivamo na krvni obtok, ohranjamo vitalne obsklepne mišice in zatrdline v mišicah.


Brezplačna dostava Klasična Masaža Grand Hotel Primus Terme Ptuj
277113
39,00 

Ročna masaža celega telesa izboljša krvni pretok, sprosti mišice in umiri živčni sistem.


Brezplačna dostava {[sl]:Klasična masaža celega telesa, Kozmetični salon La Maya, Maribor (Vrednostni bon, izvajalec stor
387738
35,00 

Klasična masaža pospešuje krvni obtok in blagodejno vpliva na delovanje limfnega sistema telesa, ki iz telesa izloča odpadne snovi ter posledično krepi delovanje imunskega sistema.

Ni potrebno, da se odločite za masažo zaradi bolečine, lahko se pridete na masažo odpočiti od napornega dneva in si nabrati pozitivne energije. Redna klasična masaža celotnega telesa je eden od najboljših načinov preprečevanja bolezni, ki so posledica stresa ali poškodb.

Trajanje storitve: 60 min.


Brezplačna dostava Darilni Bon Klasična Masaža Kozmetični Studio Biona Trzin
258131
35,00 

Trajanje storitve: 60 min.
Učinki masaže:
• izboljšuje krvni obtok
• sprošča mišice
• spodbuja prebavo
• spodbuja krvni in limfni obtok ter s tem pospešuje izločanje odpadnih snovi
• deluje proti stresu in nervozi
• izboljša splošno počutje.


Brezplačna dostava {[sl]:Klasična masaža celega telesa, Lepotilni atelje Nuša Vajda, Markovci (Vrednostni bon, izvaja
327353
30,00 

Ponudba vsebuje klasično masažo celega telesa za 1 osebo. Klasična masaža je masaža celega telesa, kjer gre za sistematično obliko dotikanja, ki vzbuja ugodje in izboljšuje zdravje, saj praktično zajema vsa tkiva. Klasična masaža je najpogostejša vrsta masaže. Izboljšuje splošno počutje, prekrvavljenost telesa in limfe

Trajanje storitve cca 60 min.


Brezplačna dostava {[sl]:Klasična masaža celega telesa, Lepotno masažni studio Lucija, Škofja Loka (Vrednostni b
216434
38,00 

Klasična masaža je najstarejša in najbolj razširjena oblika masaže, ki jo danes poznamo. Osrednji del masaže je dotik, kljub temu pa dobra masaža ne prodre samo v kožo, ampak celo globlje,
v mišice in kosti.
Masaža spodbuja ali miri, to je odvisn


Brezplačna dostava {[sl]:Klasična masaža celega telesa, Masažni studio Meridiana, Kranj (Vrednostni bon, izvajalec storitev
333827
35,00 

Učinki klasične masaže so telesne in duševne narave. Z masažo izboljšujemo splošno počutje, vplivamo na tonus kože, skeletne mišice, krvni obtok, limfni obtok, obsklepne mišice, podkožno maščobno tkivo, živčni sistem in vplivamo na duševno počutje.

Trajanje storitve: 60 min.


Brezplačna dostava {[sl]:Klasična masaža celega telesa, Masažnica, Dol pri Ljubljani (Vrednostni bon, izvajalec storitev: MASA
369067
35,00 

Klasična masaža odpravlja stres, napetost in nespečnost ter poveča odpornost celotnega organizma. Mišicam se povrne moč, sklepi postanejo bolj gibljivi, otekline se zmanjšajo. Koža je po masaži voljna, elastična in odpornejša proti zunanjim vplivom.

Trajanje masaže cca 60 minut.


Brezplačna dostava {[sl]:Klasična masaža celega telesa, Perfect body center, Maribor (Vrednostni bon, izvajalec storitev: MAJA
327361
45,00 

Ponudba velja za 1 osebo. S klasično masažo dosežemo telesno in duševno sprostitev. Zelo ugodno vpliva na sprostitev mišic, limfni pretok, lajša bolečine in blagodejno vpliva na kožo.

Trajanje masaže: cca 60 min


Brezplačna dostava {[sl]:Klasična masaža celega telesa, Ptuj (Vrednostni bon, izvajalec storitev: RIJAMAT, dejavnost za nego telesa, d.o.o., PE FINOF
384682
30,00 

Trajanje storitve: 60 min.

Masaža pomirja, sprošča, zmanjšuje bolečine, poskrbi za mišično prekrvavitev, izboljšuje krvni obtok, deluje na limfo in s tem omogoči pospešeno izločanje toksinov iz našega telesa...


Brezplačna dostava Klasična masaža celega telesa, PURA Vida, Nova Gorica (Vrednostni bon, izvajalec storitev Mateja Breben s.p.)
258129
40,00 

Trajanje storitve: 60 min.
Klasična masaža omogoči telesu, da se sprosti, ublaži neugodje, pomaga doseči globoko raven sprostitve in občutek miru.

Ohranite praznično vzdušje
skozi vse leto.
Darilni boni za vse priložnosti in praznike!
Za darilo izberite kopanje v termah.