Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
Filtriraj izdelke
Število oseb
Tip masaže
Cena
Regija
Masaža Obraza
Brezplačna dostava Masaža Izbira Studio Annaj Ptuj
288212
30,00 

Izbirate lahko med:
• masažo hrbta
• medicinsko masažo
• globinskim razbijanjem vozličkov
• sproščujočo masažo.


Brezplačna dostava Darilni Boni Masaža Obraza Lepotni Salon Diva Slivnica Pri Mb
216125
30,00 

Nega vsebuje površinsko čiščenje obraza, čiščenje obraza z ultrasonikom, diamantni piling obraza, sculpting masaža obraza in maska za obraz ter krema.
Trajanje: 45 minut.


327396
25,00 

Ponudba vsebuje specialno masažo obraza za 1 osebo z aromatičnim balmom za popolno sprostitev po napornem delovnem dnevu.

Trajanje storitve cca 30 min.


Brezplačna dostava Masaža obraza z masko Lepota Annaj Ptuj
307031
30,00 

Storitev za 1 osebo zajema:
• površinsko čiščenje obraza
• masaža obraza
• osvežilna maska
• nanos hranljive kreme

Prepustite se celostnemu razvajanju v kozmetičnem salonu, da se boste vedno počutile lepe.


Brezplačna dostava {[sl]:Obrazna refleksoterapija z mišično stimulacijo obraza, Manuka, masažne stor
366159
45,00 

Obrazna refleksoterapija, s katero prek refleksnih con na obrazu vplivamo na celotno telo, bo vaše telo v popolnosti energetsko prevetrila. Obrazna refleksoterapija vas bo popeljala v čarobni svet globoke sprostitve in notranjega odklopa, mišična stimulacija pa kot dodatek k vsem blagodejnim učinkom masaže poskrbela še za dvig mišic vašega obraza in naraven ter zdrav ten vaše kože.

Trajanje storitve 60 minut


Brezplačna dostava {[sl]:Masaža obraza s smiljevim mazilom, Sevilla, Salon energije, zdravja in lepote, Ži
350015
40,00 

Ponudba za 1 osebo vsebuje čudovito masažo obraza z vlažilnim smiljevim mazilom, ki varuje pred staranjem in ohranja mladostni videz kože. Za regulacijo in pomlajevanje kože  prejmete gratis 50 ml. smiljevega  mazila.

Trajanje masaže obraza cca 30 minut.


Brezplačna dostava Masaža obraza Kobido , Hiša lepote Merci, Solkan (Vrednostni bon, izvajalec storitev: POLONA VEGELJ S.P.)
391313
38,00 

Kobido- japonski kozmo lifting je masaža obraza, ki deluje na živčni sistem, kar povzroči popolno sprostitev mišičnih napetosti ter napetosti čeljustnega sklepa. Pospeši proizvodnjo kolagena ter daje volumen ličnicam.

Trajanje storitve: 40 min.

Masaža obraza je nekaj, kar si morate privoščiti, saj ima številne koristi. Za sijočo kožo obraza je pomembno, da jo opravite vsak dvakrat mesečno.

Masaža obraza – zdravstvene koristi

Masaža obraza ima celo vrsto pozitivnih učinkov na zdravje in pomaga zmanjševati stres, izboljšuje cirkulacijo krvi in pomaga zdraviti sinusitis (vnetje sinusov) ter glavobol.

Razvajanje v masaži obraza blaži razpoloženje in zmanjšuje stres. Dobra masaža obraza, ki idealno traja do 20 minut, lahko tudi pomaga sproščanje napetih obraznih mišic, s čimer se zmanjšujejo obrazne gube. Na Japonskem je trend pomlajevanja obraza za masažo, brez liftinga in operacij.

Kako se izvaja masaža obraza?

Masaža obraza vključuje čelo, oči, nos, ušesa, usta, brado, ličnice, za ušesi in včasih tudi lasišče. Ker je koža na obrazu nežna, je potrebno obraz masirati z nežnimi potezami.

Prikaži več