Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
Masaža Obraza
Brezplačna dostava {[sl]:Masaža obraza s smiljevim mazilom, Sevilla, Salon energije, zdravja in lepote, Ži
350015
40,00 

Ponudba za 1 osebo vsebuje čudovito masažo obraza z vlažilnim smiljevim mazilom, ki varuje pred staranjem in ohranja mladostni videz kože. Za regulacijo in pomlajevanje kože  prejmete gratis 50 ml. smiljevega  mazila.

Trajanje masaže obraza cca 30 minut.

Dobavljivo

Brezplačna dostava Masaža obraza z masko, Lepota Annaj, Ptuj (Vrednostni bon, izvajalec storitev: LEPOTA ANNAJ, BUBANOVIČ, K.D.)
418704
35,00 

Storitev zajema:
• površinsko čiščenje
• masaža obraza
• osvežilna maska
• nanos hranljive kreme

Bon se lahko koristi tudi kot vrednostni bon.

Dobavljivo

327396
25,00 

Ponudba vsebuje specialno masažo obraza za 1 osebo z aromatičnim balmom za popolno sprostitev po napornem delovnem dnevu.

Trajanje storitve cca 30 min.

Dobavljivo

Masaža obraza je nekaj, kar si morate privoščiti, saj ima številne koristi. Za sijočo kožo obraza je pomembno, da jo opravite vsak dvakrat mesečno.

Masaža obraza – zdravstvene koristi

Masaža obraza ima celo vrsto pozitivnih učinkov na zdravje in pomaga zmanjševati stres, izboljšuje cirkulacijo krvi in pomaga zdraviti sinusitis (vnetje sinusov) ter glavobol.

Razvajanje v masaži obraza blaži razpoloženje in zmanjšuje stres. Dobra masaža obraza, ki idealno traja do 20 minut, lahko tudi pomaga sproščanje napetih obraznih mišic, s čimer se zmanjšujejo obrazne gube. Na Japonskem je trend pomlajevanja obraza za masažo, brez liftinga in operacij.

Kako se izvaja masaža obraza?

Masaža obraza vključuje čelo, oči, nos, ušesa, usta, brado, ličnice, za ušesi in včasih tudi lasišče. Ker je koža na obrazu nežna, je potrebno obraz masirati z nežnimi potezami.

Prikaži več
Filtriraj izdelke
Število oseb
Tip masaže
Po ceni:

 – 

  • 20
  • 40
Regija