Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
Filtriraj izdelke
Število oseb
Tip masaže
Cena
Regija
Nakupujte varno od doma
Refleksna masaža stopal
Brezplačna dostava {[sl]:Refleksoterapija - 60 min, Terapy center Olga Hrestina Giacomini, Novo mesto (Vrednostni bon, izvajalec storitev: TERAPY C
393667
40,00 
Metoda refleksoterapije temelji na vzpostavitvi ravnovesja telesnih sistemov in organov, temelji na spoznanju, da se vsak del telesa odziva na natančno določeno točko na stopalih in da se s pritiskanjem na te refleksne točke lahko sprosti in uravnovesi vse telo. Trajanje storitve cca 60 min.

Brezplačna dostava Darilni bon 4O Studio Velesa Krško
216107
40,00 
Darilni bon lahko koristite za vse naše storitve.

MASAŽE:
• Limfnsaroma terapija
• Drenaž maska telesa ali nog
• Piling telesa
• Klasična ročna masaža
• Ročna masaža z eteričnim

Brezplačna dostava {[sl]:Refleksna masaža stopal z zeliščno kopeljo, Prelest, Gerečja vas (Vrednostni bon, izvaja
350050
35,00 

Pri masaži s pritiskanjem in masiranjem refleksnih področij na stopalih vplivamo na sproščanje in ravnovesje celotnega telesa.
Refleksno masažo stopal uporabljamo pri boleznih, bolečinah in težavah stopal in nog, predvsem pa pri bolečinah v hrbtu, prebavnih motnjah, pri stresu, glavobolih in pri sproščanju celotnega telesa.

Trajanje 60 min.


Brezplačna dostava {[sl]:Refleksna masaža stopal, Studio zdravja in lepote Maja Jakopič, Šenčur (Vrednostni
350007
32,00 

Je energetska masaža, ki temelji na spoznanju, da se vsak del telesa odziva na natančno določeno točko na stopalih in da se s pritiskanjem na te refleksne točke lahko sprosti in uravnovesi vse telo.  

Trajanje: 60 min


216106
20,00 
Darilni bon lahko koristite za vse naše storitve.

MASAŽE:
• Limfnsaroma terapija
• Drenaž maska telesa ali nog
• Piling telesa
• Klasična ročna masaža
• Ročna masaža z eteričnimi o

Brezplačna dostava {[sl]:Refleksna masaža stopal, Beli metulj, masažni in meditacijski studio, Šk
350003
35,00 

Refleksna masaža stopal učinkovito sprošča ne samo podplate, temveč stimulira tudi delovanje notranjih organov preko refleksnih točk, ki jih imamo po vsem podplatu. Odpravlja neravnovesja, ki jih opazimo predvsem kot utrujenost, bolečine ali bolezni.

Trajanje storitve: 60 min.


Brezplačna dostava {[sl]:Vrednostni bon za 30 €, Studio Suzana, Ljubljana (Vrednostni bon, izvajalec storitev: STUDIO SUZANA, SUZANA FE
318824

Brezplačna dostava {[sl]:Refleksna masaža rok in stopal, Dotik lahkotnosti, Ptuj (Vrednostni bon, izvajalec storitev: DOTI
418697
37,00 

Refleksoterapija je energetska masaža, ki temelji na spoznanju, da se vsak del telesa odziva na natančno določeno točko na stopalih in da se s pritiskanjem na te refleksne cone lahko sprosti in uravnovesi vse telo.

Trajanje storitve: 60 min.

Refleksoterapija ali conska terapija je alternativna medicina ki vključuje fizično pritiskanje na noge, roke ali ušesa s palcem in kazalcem, brez uporabe olj ali losionov. Refleksna masaža stopal temelji na sistemu con in refleksov, za katere refleksologi trdijo, da na stopalih in dlaneh odražajo stanje telesa.

Refleksna masaža stopal, kot naravna umetnost zdravljenja, temelji na načelu, da so refleksne cone na nogah, rokah in ušesih, povezane z vsakim delom, žlezo in organi telesa. Refleksoterapija izvaja pritiske na te reflekse, brez uporabe orodij, refleksna masaža sprošča napetost, izboljša cirkulacijo in pomaga spodbujati naravne funkcije dotičnih delov telesa. Glavno področje za izvajanje je stopalo.
Prikaži več