Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
Ročna limfna drenaža
Brezplačna dostava! Ročna limfna drenaža, Salon lepote Radost, Slovenska Bistrica (Vrednostni bon, izvajalec storitev: IZZA  D.O.O.)
465491
50,00 
Trajanje storitve za eno osebo cca 60 min. Ročno limfno drenažo po dr. Voddru, izvaja za to usposobljena diplomirana fizioterapevtka – limfterapevtka. Ta manualna oz. ročna terapija pospeši odtok limfe in medcelične tekočine iz delov telesa, kjer ta zastaja. Limfna drenaža je namenjena vsem, ki imajo zatečene roke, noge, po vseh operacijah za hitro okrevanje, nosečniške strije, aknaste kože, odprava celulita.
Dobavljivo

Brezplačna dostava! Ayurvedska limfna drenaža, Masažni studio Roki, Lenart (Vrednostni bon, izvajalec storitev: ROK KOTNIK S.P.)
465503
40,00 

Ayurvedska limfna drenaža izboljša pretok limfne cirkulacije celega telesa. Izvaja se s toplim mandljevim oljem. Z izboljšano limfno cirkulacijo se celice bolje obnavljajo, dobijo potrebna hranila in izločajo toksine iz telesa. Ayurvedska limfna drenaža odpravi odvečno vodo, zmanjša obseg rok, nog in zadnjice ter jo izoblikuje. Koži povrne elastičnost, mehkobo, jo pomladi in odpravlja celulit. 

Trajanje storitve cca 60 min.

Dobavljivo

Brezplačna dostava! Ročna limfna dranaža, Ajdovščina (Vrednostni bon, izvajalec storitev: LEON BRECELJ S.P.)
384690
38,00 

Osnovni namen ročne limfne drenaže je razstrupljanje in regeneracija telesa. Sestoji iz nežnih polkrožnih gibov v smeri limfnih poti do regionalnih bezgavk, obenem pa poskrbi za dobro cirkulacijo limfe in mobilnost imunskih celic tako, da bodo le te na razpolago kadar jih telo najbolj potrebuje

Trajanje storitve: 60 min.

Dobavljivo

Brezplačna dostava! Limfna drenaža, Masažnica, Dol pri Ljubljani (Vrednostni bon, izvajalec storitev: MASAŽNICA D.O.O.)
369069
30,00 

Limfna drenaža je nežna, predvsem pa zelo učinkovita metoda , ki se uporablja predvsem za odpravljanje različnih vrst oteklin (edemov), ki so posledica prekomernega zadrževanja tekočin v medceličnem prostoru. Limfna drenaža ni glajenje ampak potiskanje in črpanje limfne tekočine iz oteklega dela.

Trajanje storitve cca 40 minut.

Dobavljivo

Brezplačna dostava! {[sl]:Mederoterapija - 2 obiska, Aura salon nege, Mozirje (Vrednostni bon, izvajalec storitev: AURA MANUELA JAMIKAR S.P.
316065
40,00 
Ponudba vsebuje 2 obiska terapije za 1 osebo. Maderoterapija je metoda stimuliranja limfnega in žilnega sistema. Izvaja se s posebnimi valjčki in je primerna kot anticelulitni tretma, proti bolečinam v nogah in v hrbtu, pospešuje delovanje limfe. T
Dobavljivo
Filtriraj izdelke
Število oseb
Tip masaže
Po ceni:

 – 

  • 30
  • 50
Regija