Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
PREDNOSTI NAŠIH DARILNIH BONOV

KAM PO DARILNE BONE

Prodajna mesta darilnih bonov

Filtriraj izdelke
Cena

 – 

  • 20
  • 60
Brezplačna dostava
Regija
Število oseb
Tip masaže
Izvajalec
Ročna limfna drenaža

Ročna limfna drenaža je nežna, ročna masaža, ki spodbuja naravno odtekanje limfe iz nabreklih telesnih tkiv v področja, kjer limfni sistem deluje normalno. Ročna limfna drenaža uporablja točno določen sistem pritiskanja in ritmične krožne gibe, za spodbujanje pretoka limfe. Koža se razteza in napenja na poseben način, ki temelji na znanstvenih fizioloških načelih, ki so dokazano spodbujali pretok limfe. Če se izvaja s pravilnim pritiskom, smerjo in hitrostjo, lahko močno poveča okrevanje telesa in olajša odvajanje limfe.

216281
60,00 

Dianina masaža, Kozmetični salon Biona, Celje (trajanje: 90 min.)

Darilni bon zajema 90 minut čudovite sproščujoče masaže telesa, v kateri se prepleta pet tehnik masaže:
• masaža lasišča, ki deluje antistresno,
• limfna drenaža, s katero pospešimo pretok limfe,
• refleksna masaža stopal, ki spodbudi energetski pretok in spodbuja harmonično delovanje vseh organov,
• havajska tehnika LOMI-LOMI, ki pomeni popolno sprostitev
• klasična masaža, ki sprosti napetost mišic.
Trajanje: 90 min.


216020
35,00 

Vrednostni darilni bon lahko koristite za storitve po izbiri.
Lahko izbirate med raznimi masažami, manikuro, pedikuro, nego obraza ali rok in še in še…


243969
50,00 

Trajanje storitve: 60 min.
Limfna drenaža je metoda stimuliranja limfnega žilnega sistema s pomočjo ročnih tehnik. Njen namen je pomagati ponovno vzpostaviti ravnovesje v telesu, zato je pri postopku regeneracije, hujšanja in detoksacije zelo pomemben element. Pomaga zvišati raven energije, pospeši procese celične oksidacije in regeneracije ter pomaga pri imunski odpornosti.


296510
30,00 

Je metoda stimuliranja limfnega žilnega sistema s pomočjo ročnih tehnik. Njen namen je pomagati ponovno vzpostaviti ravnovesje v telesu, zato je pri postopku regeneracije, hujšanja in detoksifikcije zelo pomemben element.

Trajanje storitv


292034
40,00 

Ročno limfno drenažo po dr. Voddru, izvaja za to usposobljena diplomirana fizioterapevtka – limfterapevtka. Ta manualna oz. ročna terapija pospeši odtok limfe in medcelične tekočine iz delov telesa, kjer ta zastaja. Limfna drenaža je namen


316065
40,00 
Ponudba vsebuje 2 obiska terapije za 1 osebo. Maderoterapija je metoda stimuliranja limfnega in žilnega sistema. Izvaja se s posebnimi valjčki in je primerna kot anticelulitni tretma, proti bolečinam v nogah in v hrbtu, pospešuje delovanje limfe. Trajanje ene terapije cca 40 min.

307046
32,00 

Ročna limfna drenaža se v medicini uporablja za spodbujanje limfnega obtoka in odpravljanje oteklin (edemov), v preventivi pa za ohranjanje dobrega delovanja limfnega sistema.

Trajanje storitve: cca. 60 min.


310796
42,00 

Z ročno limfno drenažo obdelujemo večje površine telesa z namenom spodbujanja pretoka tekočine in odpadnih snovi po limfnih vodih ter vzpostavitvijo ravnotežja v človeškem organizmu.

Trajanje storitve: cca. 60 min.


304078
25,00 
Limfna drenaža pospešuje čiščenje strupenih snovi iz telesa, povečuje hitrost presnove, kar pospeši proces hujšanja. Je metoda stimuliranja limfnega žilnega sistema.

Trajanje storitve: cca. 60 min.

Ohranite praznično vzdušje
skozi vse leto.
Darilni boni za vse priložnosti in praznike!
Za darilo izberite kopanje v termah.