Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
PREDNOSTI NAŠIH DARILNIH BONOV

KAM PO DARILNE BONE

Prodajna mesta darilnih bonov

Filtriraj izdelke
Cena -- (v razmikih po 10eur)
Brezplačna dostava
Regija
Število oseb
Tip masaže
Izvajalec
Tajska masaža

Tajska masaža je kombinacija masaže in raztezanja in je bila razvita na Tajskem pod vplivom tradicionalne medicine Indije, Kitajske in JV Azije. Tajska masaža se običajno izvaja na tleh, stranka običajno nosi udobna oblačila, ki omogočajo gibanje. Tradicionalna tajska masaža se izvaja brez olj.

Praktično izvajanje tajske masaže

Oseba, na kateri se izvaja tajska masaža, leži v udobnem oblačilu na podlogi na tleh. Med masažo ga maser namesti v jogi podobne položaje , jedro masaže pa tvorijo sicer globoki statični in ritmični pritiski na telo. Po izvajanju tajske masaže je telo napolnjeno z energijo in pomlajeno.
Izvajalec tajske masaže običajno sloni na telesu prejemnika, s stegnjenimi rokami, s togimi komolci, izvaja trde ritmične pritiske. Tajska masaža običajno sledi SEN liniji telesa, podobno kot so meridiani ali Indijski nadiji. Maser lahko noge in roke uporablja za fiksiranje telesa prejemnika masaže. V drugih pozicijah roke fiksirajo telo, medtem ko se masiranje izvaja z nogami.
Popolna tajska masaža traja dve uri ali več in zajema ritmično pritiskanje in raztegovanje celotnega telesa. Tajske masaže lahko vključujejo tudi raztegovanje prstov, stopal, ušes, razpokavanje členkov , hoja po hrbtu in zvijanje prejemnika masaže v lok (položaj kobre).
350029
97,00 

Kraljeva tajska masaža je sestavljena iz tradicionalne tajske masaže in masaže z aromatičnimi olji. Deluje sprostitveno, protibolečinsko, izboljša krvni obtok, poveča gibljivost sklepov ter daje občutek telesnega in duševnega ravnovesja. Deluje veliko globlje kot klasična masaža. Počutili se boste kraljevsko!

Trajanje storitve 120 minut.


291978
48,00 

Kombinacija tajske masaže s kokosovim oljem Fiji Nui združuje vso naravno dobroto kokosove palme, ki vsak dan poskrbi za vašo lepoto, zdravje in kulinarične užitke. Ekstra deviško kokosovo olje je uvoženo z otočja Fidži ter pridobljeno, procesirano in pakirano z enakim visokim standardom, ki ga ima surovina sama. Kokosovo olje velja za najbolj zdravo olje na svetu. S kokosovo masažo vas popeljemo v izgubljeni tropski raj.


311683
80,00 

Ker so trenutki, ko sta skupaj nekaj nepozabnega ...

Tega se v Wellness Aspari, centru s posluhom, zelo dobro zavedajo, zato so za vaju pripravili prav posebno masažo, v kateri bosta skupaj uživala in se napolnila z energijo, ki bo trajala tudi potem, ko se bosta sproščena vračala proti domu. Istočasno vaju bosta masirali dve maserki!


350027
56,00 

Pri Sense tajski masaži z aromatičnimi olji se stimulira akupresurne točke, s čimer uravnamo in spodbujamo pretok energije ter odpravljamo stres. Glajenje z aromatičnimi olji blagodejno učinkuje na kožo in vas odpelje v stanje blaženosti.

Trajanje storitve 50 minut.


350028
67,00 

Pri Sense tajski masaži z aromatičnimi olji se stimulira akupresurne točke, s čimer uravnamo in spodbujamo pretok energije ter odpravljamo stres. Glajenje z aromatičnimi olji blagodejno učinkuje na kožo in vas odpelje v stanje blaženosti.

Trajanje storitve 80 minut.


310797
50,00 

S tradicionalno tajsko masažo delujemo na telo preventivno, uspešna je pri hitrejšem okrevanju po poškodbah, v lajšanju bolečin in odpravljanju različnih depresivnih stanj in posledic stresa.

Trajanje storitve: cca. 60 min.


323659
45,00 

Je namenjena sprostitvi celega telesa. Masaža lajša bolečine v sklepih in mišicah, saj poskrbi za dodatno prekrvavitev obsklepnih delov in tako omogoča hitrejšo regeneracijo in boljše delovanje sklepa, mišico pa sprosti in jo naredi bolj prožno.  Masaža zmanjšuje stres in krepi vaše zdravje. Spodbuja tudi izločanje limfe in s tem zmanjšuje količino vode in nekoristnih snovi v telesu, tako zmanjšuje oteklost in napetost.

Trajanje storitve cca 60 min.


277124
48,00 

Je kombinacija masaže, različnih položajev joge in raztegovalnih tehnik. Tajska masaža temelji na pritiskih določenih točk na telesu. Z masiranjem in raztezanjem telesa napetosti in močne bolečine izginejo.


291977
52,00 

V bombaž zavita in na prijetno temperaturo segreta zelišča blagodejno delujejo na kožo, z vonjem pa ustvarijo prijetno sprostitev za celotno telo. Skupaj s prijemi tradicionalne tajske masaže se pozitivno delovanje pokaže predvsem pri revmatičnih obolenjih, bolečinah v mišicah in sklepih, čezmerni utrujenosti in pri odzivih telesa ob sezonskih spremembah. Blagodejni učinek toplih zelišč nas pomiri, sprosti ter pripelje v nepozabno staje lahkosti.


327383
36,00 

Tajska masaža z aromatičnimi olji lajša s kombinacijo ročnih tehnik mehke in močne masaže številne tegobe:
• uravnava in spodbuja pretok energije in s tem učinkovito blaži stresno in tesnobno počutje
• lajša mišične napetosti
• popolnoma sprošča
• pospešuje cirkulacijo krvi

Trajanje storitve: 60 min


307044
46,00 

Je intenzivnejša sprostitvena masaža pri kateri s stimulacijo akupresurnih točk učinkovito uravnavamo in vzpodbujamo pretok energije. Z različnimi prijemi sprostimo mišice, izboljšamo prekrvavitev telesa, zmanjšamo stres, lajšamo bolečine v hrbtenici, krepimo notranje organe in ohranjamo vitalnost. Priporočamo jo predvsem za odpravo stresa in izboljšanje fizičnega stanja organizma.

Trajanje storitve cca 50 minut.


291980
48,00 

Tajska masaža pomaga pri lajšanju bolečin v sklepih in mišicah ter glavobolu, odpravljanju stresa, preobremenjenosti in slabega počutja, izboljšanju prekrvavitve in pretoka energije, težavah s spanjem, uspešnem razstrupljanju telesa, krepitvi obrambnega sistema. Ponudba zajema tajsko masažo z zlatim oljem za eno osebo. Zlato olje vsebuje čisto zlato v kombinaciji z regenerativnim šipkovim oljem. Bogata anti-age negovalna formula je namenjena razkošni poživljajoči masaži telesa in obraza. Kožo ovije z žametno mehkobo in nežnim zlatim sijajem in se hitro absorbira in ne pušča mastne in lepljive sledi.


376559
46,00 

Ponudba obsega tajsko masažo v dolžini 50 min. za 1 osebo.

To je močnejša športna masaža, ki se ukvarja predvsem z raztezanjem telesa in pritiska na energetske točke. Vpliva ne večjo gibljivost sklepov in izboljša krvni obtok. Z njo krepimo notranje organe in njihovo vitalnost. Med masažo ste oblečeni v udobna bombažna oblačila.


291976
44,00 

Osnova tradicionalne tajske masaže je obdelava glavnih nevidnih energijskih linij ali meridianov, po katerih se pretaka življenjska energija. S pritiskanjem, raztezanjem in zvijanjem oživimo delovanje celega telesa, predvsem pa sprostimo utrujene in spodbudimo speče mišice. Ker tradicionalna tajska masaže deluje veliko globlje kot klasična masaža, jo imenujemo tudi masaža za dolgo življenje oz. masaža vitalnosti.


369050
42,00 
Je kombinacija masaže, različnih položajev joge in raztegovalnih tehnik. Tajska masaža temelji na pritiskih določenih točk na telesu. Z masiranjem in raztezanjem telesa, napetosti in močne bolečine izginejo. Nadomestimo pa jih z novo energijo in sprostitvijo. Masaža stimulira kroženje krvi in limfe in s tem izboljšuje pretok energije.

350072
48,00 

Vpliva na izboljšanje pretoka energije in boljšo gibljivost sklepov ter hrbtenice, vzpostavlja ravnovesje med energijo telesa in duha.

Trajanje storitve cca 50 min.


216323
48,00 

S pritiski na akupunkturne točke, razporejene po celem telesu, se odpirajo energijski kanali ter izboljša pretok energije. Masaža se izvaja na oblečeno telo, brez olja. Izvaja jo tajska maserka.


216012
58,00 

Darilni bon vsebuje eno izmed navedenih masaž:
• Masažo z mošnjički pohorskih zelišč (60 min.)
• Masažo na ogretem pohorskem kamnu (50 min.)
• Tajsko masažo z izbranimi olji (90 min.).


216103
30,00 

Vrednostni bon za eno osebo lahko koristite za:
• vse vrste masaž in ostalih storitev (razen kopeli in savn), ki jih nudi naš center.

Z darilnim bonom ni mogoče uveljavljati akcijskih popustov.


216104
50,00 

Vrednostni bon lahko koristite za vse vrste masaž in ostalih storitev (razen kopeli in savn), ki jih nudi naš center.

Z darilnim bonom ni mogoče uveljavljati akcijskih popustov.

Ohranite praznično vzdušje
skozi vse leto.
Darilni boni za vse priložnosti in praznike!
Za darilo izberite kopanje v termah.