Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
Tajska masaža
Brezplačna dostava {[sl]:Kraljeva tajska masaža 120 min., Sense wellness, Ljubljana (Vrednostni bon, izvajalec storitev: ESENSE D.
429397
115,00 

Kraljeva tajska masaža je sestavljena iz tradicionalne tajske masaže in masaže z aromatičnimi olji. Deluje sprostitveno, protibolečinsko, izboljša krvni obtok, poveča gibljivost sklepov ter daje občutek telesnega in duševnega ravnovesja. Deluje veliko globlje kot klasična masaža. Počutili se boste kraljevsko!

Trajanje storitve 120 minut.

Dobavljivo

Brezplačna dostava {[sl]:Sense tajska masaža z aromatičnimi olji 80 min., Sense wellness, Ljubljana (Vrednostni bo
429396
77,00 

Pri Sense tajski masaži z aromatičnimi olji se stimulira akupresurne točke, s čimer uravnamo in spodbujamo pretok energije ter odpravljamo stres. Glajenje z aromatičnimi olji blagodejno učinkuje na kožo in vas odpelje v stanje blaženosti.

Trajanje storitve 80 minut.

Dobavljivo

Brezplačna dostava {[sl]:Sense tajska masaža z aromatičnimi olji 50 min., Sense wellness, Ljubljana (Vrednostni bo
429395
64,00 

Pri Sense tajski masaži z aromatičnimi olji se stimulira akupresurne točke, s čimer uravnamo in spodbujamo pretok energije ter odpravljamo stres. Glajenje z aromatičnimi olji blagodejno učinkuje na kožo in vas odpelje v stanje blaženosti.

Trajanje storitve 50 minut.

Dobavljivo

Brezplačna dostava {[sl]:Tajska masaža celega telesa z aromatičnimi olji, Center azijskih masaž, Domžale (Vr
414807
53,00 

Tajske masaže, ki niso preveč intenzivne, vendar dovolj, da se spoznamo z načinom tajskega masiranja, so masaže z aromatičnimi olji. Z različnimi prijemi sprostimo mišice, izboljšamo prekrvavitev telesa, zmanjšamo stres, lajšamo bolečine v hrbtenici, krepimo notranje organe in ohranjamo vitalnost. 

Trajanje storitve: 50 min.

Dobavljivo

Brezplačna dostava Tajska Masaža Zelisca Olje Lai Thai Teharje
291977
52,00 

V bombaž zavita in na prijetno temperaturo segreta zelišča blagodejno delujejo na kožo, z vonjem pa ustvarijo prijetno sprostitev za celotno telo. Skupaj s prijemi tradicionalne tajske masaže se pozitivno delovanje pokaže predvsem pri revmatičnih obolenjih, bolečinah v mišicah in sklepih, čezmerni utrujenosti in pri odzivih telesa ob sezonskih spremembah. Blagodejni učinek toplih zelišč nas pomiri, sprosti ter pripelje v nepozabno staje lahkosti.

Dobavljivo

Brezplačna dostava {[sl]:Tradicionalna tajska masaža, Sanai enter tradicionalne tajske masaže, Sežana (Vrednost
425878
52,00 
S pritiski na akupunkturne točke, razporejene po celem telesu, se odpirajo energijski kanali ter izboljša pretok energije. Masaža se izvaja na oblečeno telo, brez olja. Izvaja jo tajska maserka...
Dobavljivo

Brezplačna dostava Darilni boni Vrednostni Bon 50 € Beli Lotos Šenčur
216104
50,00 

Vrednostni bon lahko koristite za vse vrste masaž in ostalih storitev (razen kopeli in savn), ki jih nudi naš center.

Z darilnim bonom ni mogoče uveljavljati akcijskih popustov.

Dobavljivo

Brezplačna dostava Tajska masaža celega telesa, Center Šetinc, Brežice (Vrednostni bon, izvajalec storitev: ŠETINC D.O.O.)
310797
50,00 

S tradicionalno tajsko masažo delujemo na telo preventivno, uspešna je pri hitrejšem okrevanju po poškodbah, v lajšanju bolečin in odpravljanju različnih depresivnih stanj in posledic stresa.

Trajanje storitve: cca. 6

Dobavljivo

Brezplačna dostava Masaža Kokos Olje Mandelj Lai Thai Teharje
291978
48,00 

Kombinacija tajske masaže s kokosovim oljem Fiji Nui združuje vso naravno dobroto kokosove palme, ki vsak dan poskrbi za vašo lepoto, zdravje in kulinarične užitke. Ekstra deviško kokosovo olje je uvoženo z otočja Fidži ter pridobljeno, procesirano in pakirano z enakim visokim standardom, ki ga ima surovina sama. Kokosovo olje velja za najbolj zdravo olje na svetu. S kokosovo masažo vas popeljemo v izgubljeni tropski raj.

Dobavljivo

Brezplačna dostava Tajska Masaža Zlato Olje Lai Thai Teharje
291980
48,00 

Tajska masaža pomaga pri lajšanju bolečin v sklepih in mišicah ter glavobolu, odpravljanju stresa, preobremenjenosti in slabega počutja, izboljšanju prekrvavitve in pretoka energije, težavah s spanjem, uspešnem razstrupljanju telesa, krepitvi obrambnega sistema. Ponudba zajema tajsko masažo z zlatim oljem za eno osebo. Zlato olje vsebuje čisto zlato v kombinaciji z regenerativnim šipkovim oljem. Bogata anti-age negovalna formula je namenjena razkošni poživljajoči masaži telesa in obraza. Kožo ovije z žametno mehkobo in nežnim zlatim sijajem in se hitro absorbira in ne pušča mastne in lepljive sledi.

Dobavljivo

Brezplačna dostava {[sl]:Tradicionalna tajska masaža, Hotel Ramada, Kranjska Gora (Vrednostni bon, izvajalec storitev: HIT ALPINEA
350072
48,00 

Vpliva na izboljšanje pretoka energije in boljšo gibljivost sklepov ter hrbtenice, vzpostavlja ravnovesje med energijo telesa in duha.

Trajanje storitve cca 50 min.

Dobavljivo

Brezplačna dostava {[sl]:Tajska masaža z aromatičnimi olji, Terme Paradiso, Dobova (Vrednostni bon, izvajalec storitev: VELNESS PARADISO, VALE
307044
46,00 

Je intenzivnejša sprostitvena masaža pri kateri s stimulacijo akupresurnih točk učinkovito uravnavamo in vzpodbujamo pretok energije. Z različnimi prijemi sprostimo mišice, izboljšamo prekrvavitev telesa, zmanjšamo stres, lajšamo bolečine v hrbtenici, krepimo notranje organe in ohranjamo vitalnost. Priporočamo jo predvsem za odpravo stresa in izboljšanje fizičnega stanja organizma.

Trajanje storitve cca 50 minut.

Dobavljivo

Brezplačna dostava Tajska masaža z olji, Sabaidee, Slovenske Konjice (Vrednostni bon, izvajalec storitev: RUMYAI BRUMEC S.P.)
420157
45,00 

Ponudba za 1 osebo zajema tajsko masažo z olji, ki zajema kombinacijo masaže, raznih položajev joge in raztegovalnih tehnik. Masaža stimulira kroženje krvi in limfe in s tem izboljšuje pretok energije.

Trajanje masaže cca 60 min.

Dobavljivo

Brezplačna dostava Tajska Masaža Lai Thai Teharje
291976
44,00 

Osnova tradicionalne tajske masaže je obdelava glavnih nevidnih energijskih linij ali meridianov, po katerih se pretaka življenjska energija. S pritiskanjem, raztezanjem in zvijanjem oživimo delovanje celega telesa, predvsem pa sprostimo utrujene in spodbudimo speče mišice. Ker tradicionalna tajska masaže deluje veliko globlje kot klasična masaža, jo imenujemo tudi masaža za dolgo življenje oz. masaža vitalnosti.

Dobavljivo

Brezplačna dostava {[sl]:Tradicionalna tajska masaža, Beli lotos, tajski wellness center, Šenčur (Vrednostni bon, izv
369050
42,00 
Je kombinacija masaže, različnih položajev joge in raztegovalnih tehnik. Tajska masaža temelji na pritiskih določenih točk na telesu. Z masiranjem in raztezanjem telesa, napetosti in močne bolečine izginejo. Nadomestimo pa jih z novo energijo in sprostitvijo. Masaža stimulira kroženje krvi in limfe in s tem izboljšuje pretok energije.
Dobavljivo

Brezplačna dostava Razvajanje po Tajsko, Sabaidee, Slovenske Konjice (Vrednostni bon, izvajalec storitev: RUMYAI BRUMEC S.P.)
420158
40,00 

Ponudba za 1 osebo zajema tajsko refleksno masažo stopal, ramen, vratu, rok in dlani.

Trajanje masaže cca 60 min.

Dobavljivo

Brezplačna dostava Darilni boni Vrednostni Bon 30 € Beli Lotos Šenčur
216103
30,00 

Vrednostni bon za eno osebo lahko koristite za:
• vse vrste masaž in ostalih storitev (razen kopeli in savn), ki jih nudi naš center.

Z darilnim bonom ni mogoče uveljavljati akcijskih popustov.

Dobavljivo

Tajska masaža je kombinacija masaže in raztezanja in je bila razvita na Tajskem pod vplivom tradicionalne medicine Indije, Kitajske in JV Azije. Tajska masaža se običajno izvaja na tleh, stranka običajno nosi udobna oblačila, ki omogočajo gibanje. Tradicionalna tajska masaža se izvaja brez olj.

Praktično izvajanje tajske masaže

Oseba, na kateri se izvaja tajska masaža, leži v udobnem oblačilu na podlogi na tleh. Med masažo ga maser namesti v jogi podobne položaje , jedro masaže pa tvorijo sicer globoki statični in ritmični pritiski na telo. Po izvajanju tajske masaže je telo napolnjeno z energijo in pomlajeno.
Izvajalec tajske masaže običajno sloni na telesu prejemnika, s stegnjenimi rokami, s togimi komolci, izvaja trde ritmične pritiske. Tajska masaža običajno sledi SEN liniji telesa, podobno kot so meridiani ali Indijski nadiji. Maser lahko noge in roke uporablja za fiksiranje telesa prejemnika masaže. V drugih pozicijah roke fiksirajo telo, medtem ko se masiranje izvaja z nogami.
Popolna tajska masaža traja dve uri ali več in zajema ritmično pritiskanje in raztegovanje celotnega telesa. Tajske masaže lahko vključujejo tudi raztegovanje prstov, stopal, ušes, razpokavanje členkov , hoja po hrbtu in zvijanje prejemnika masaže v lok (položaj kobre).
Prikaži več
Filtriraj izdelke
Število oseb
Tip masaže
Po ceni:

 – 

  • 30
  • 120
Regija