Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
Filtriraj izdelke
Cena
PREDNOSTI NAŠIH DARILNIH BONOV

Prednosti darilnih bonov hiše daril

KAM PO DARILNE BONE

Prodajna mesta darilnih bonov

Nakupujte varno od doma
Poroka

Poročna darila, darilo za poroko

Izbrati poročno darilo večkrat predstavlja problem, pogosto dilemo. Ponujamo vam ne malo idej, možnosti in kombinacij. Poroka je pomemben dogodek, zato mora biti poročno darilo izbrano skrbno in premišljeno. Vsi vemo, da se od poročnega darila pričakuje, da je uporabno, lepo in seveda poročno darilo mora imeti svojo ceno.

Mladoporočenca boste prijetno presenetili, če ju pošljete na kratek oddih ali razvajanje v enega naših preverjenih term in hotelov za katere ponujamo darilne bone. Poročna darila naj bodo v veselje vam in mladoporočencem. Želimo, da poročno darilo nesete na poročno slavje z ponosom in veseljem. Poroka naj jima ostane v prelepem spominu.

Poročno darilo je lahko večno, tako so lahko večni spomini na poročno praznovanje, ki ga lahko vi popestrite z majhnimi šaljivimi in žgečkljivimi dodatki, ki si jih lahko izberete pri nas. Lahko pa tudi sodelujete pri organizaciji poročnega slavja in kot poročno darilo poklonite vožnjo z kočijo ki jo prav tako ponujamo z našimi darilnimi boni. Naj poroka z vašim darilom dobi pečat, začinite poroko s popolnim darilom.

Prikaži več