SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
549254

Kozarec za vino graviran - Žena, 0.58l

  ZALOGA PO TRGOVINAH
13,95 

Graviran kozarec za vino z napisom "Žena".

+
shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Graviran kozarec za vino z napisom "Žena", s prostornino 0,58 litra, je čudovito in osebno darilo za izkazovanje ljubezni in cenjenja vaše žene. Ta kozarec je idealen za posebne priložnosti, kot so obletnice, rojstni dnevi, valentinovo ali kot način za izkazovanje vsakodnevne hvaležnosti in ljubezni.

Graviranje z besedo "Žena" na kozarcu daje temu darilu osebni in intimni pridih. Lahko se doda še dodatna personalizacija, kot so posebno sporočilo, datum ali ime, kar bo darilo naredilo še bolj posebno in edinstveno.

S prostornino 0,58 litra je kozarec primerno velik za uživanje v različnih vrstah vina. Ta velikost omogoča dovolj prostora za pravilno prezračevanje vina, kar izboljša njegov okus in aromo.

Graviran kozarec za vino "Žena" je ne le uporaben in praktičen, ampak tudi simbolni spominek, ki nosi poseben pomen. Je eleganten in smiseln način za izražanje vaših čustev do vaše žene.

Ta kozarec je lahko dragocen in cenjen spominek, ki ne služi le za pitje vina, ampak tudi kot trajen simbol vaše ljubezni in spoštovanja. Zaradi svoje sentimentalne vrednosti in praktičnosti je graviran kozarec za vino z napisom "Žena" priljubljena izbira za darilo ob posebnih priložnostih ali kot gesta cenjenja v vsakdanjem življenju.

 

Material:
Steklo
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Zanjo - za ženske
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.