Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
Upokojitev
310964
14,90 
393843
11,50 
393749
Vzglavnik dekorativen Penzija- Delo!, 100% poliester Popust
25%
13,95  10,46 

Darilo ob upokojitvi, upokojitev, upokojenci

Presenetila vas je upokojitev sodelavca ali sorodnika. Pri nas boste našli primerno darilo za nekoga ki ga je ´doletela´ upokojitev. Upokojitev je lep dogodek, lahko ga še polepšate z darili iz naše ponudbe, saj ponujamo na temo upokojitev zelo šaljiva in prisrčna darila. Ne potrebujete dosti, da nekomu polepšate njegovo upokojitev in poskrbite z nagajivimi darili ali dodatki, da postane nepozaben.

S primernim darilom boste poskrbeli, da se bo vaš novopečeni upokojenec ali upokojenka svojega kolektiva vedno spominjal.

Za to priložnost so vsekakor primerni darilni boni, najbolj še verjetno tisti za masažo ali terme. Po vseh delovnih letih upokojencu zagotovo želimo veliko počitka in užitka, kar lahko pokažemo z izbiro darilnega bona. K darilu za upokojenca ne smemo pozabiti dodati voščilnice, kjer mu k pripisanim lepim željam, dodamo tudi naše podpise, da ostanejo v spominu. Darilo ob upokojitvi je lahko tudi kakšno kovinsko stojalo za steklenico. Za te priložnosti so primerna stojala: t. i. policist, delavec, dimnikar, mehanik, natakar, poštar, odvetnik, učitelj, gradbenik, pleskar. Če nobeno od opisanih stojal ne opisuje poklica ali dela vašega obdarovanca, je na voljo univerzalno kovinsko stojalo »dopustnik«. K kozarcu za viski, na katerem je napis: zasluženo upokojen, pa ne smete pozabiti dodati majice. Majica ob upokojitvi je šaljivo in izvirno darilo, ki jo bo upokojenec zagotovo rad oblekel.

Prikaži več