Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
Preišči kategorije
Filtriraj izdelke
Cena
PREDNOSTI NAŠIH DARILNIH BONOV

Prednosti darilnih bonov hiše daril

KAM PO DARILNE BONE

Prodajna mesta darilnih bonov

Nakupujte varno od doma
Upokojitev
Vzglavnik dekorativen Penzija- Delo!, 100% poliester Spletni popust
25%
13,95  10,46 
10,95 
Majica-Opozorilo-sem v pokoju XXL-črna Spletni popust
30%
13,99  9,79 

Darilo ob upokojitvi, upokojitev, upokojenci

Presenetila vas je upokojitev sodelavca ali sorodnika. Pri nas boste našli primerno darilo za nekoga ki ga je ´doletela´ upokojitev. Upokojitev je lep dogodek, lahko ga še polepšate z darili iz naše ponudbe, saj ponujamo na temo upokojitev zelo šaljiva in prisrčna darila. Ne potrebujete dosti, da nekomu polepšate njegovo upokojitev in poskrbite z nagajivimi darili ali dodatki, da postane nepozaben.

S primernim darilom boste poskrbeli, da se bo vaš novopečeni upokojenec ali upokojenka svojega kolektiva vedno spominjal.

Za to priložnost so vsekakor primerni darilni boni, najbolj še verjetno tisti za masažo ali terme. Po vseh delovnih letih upokojencu zagotovo želimo veliko počitka in užitka, kar lahko pokažemo z izbiro darilnega bona. K darilu za upokojenca ne smemo pozabiti dodati voščilnice, kjer mu k pripisanim lepim željam, dodamo tudi naše podpise, da ostanejo v spominu. Darilo ob upokojitvi je lahko tudi kakšno kovinsko stojalo za steklenico. Za te priložnosti so primerna stojala: t. i. policist, delavec, dimnikar, mehanik, natakar, poštar, odvetnik, učitelj, gradbenik, pleskar. Če nobeno od opisanih stojal ne opisuje poklica ali dela vašega obdarovanca, je na voljo univerzalno kovinsko stojalo »dopustnik«. K kozarcu za viski, na katerem je napis: zasluženo upokojen, pa ne smete pozabiti dodati majice. Majica ob upokojitvi je šaljivo in izvirno darilo, ki jo bo upokojenec zagotovo rad oblekel.

Prikaži več