SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
544502

Vrtna figura ptič z napajalnikom, polimasa, 19x16x20.5cm, sort.

  ZALOGA PO TRGOVINAH
16,95 
Vrtna figura ptič.
+

.

shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Vrtna figura ptiča z napajalnikom, izdelana iz polimasa, je dekorativni element za vrt, ki ima dodatno funkcijo napajalnika za ptice. Ta figura je oblikovana v podobi ptiča in je namenjena dodajanju estetskega videza vašemu vrtu ter privabljanju ptic za pitje.

Dimenzije vrtnega ptiča z napajalnikom so približno 19 cm v dolžino, 16 cm v širino in 20,5 cm v višino. Ta velikost je primerna za postavitev na vrtne mize, kamnite površine ali druga primerna mesta v vašem vrtu.

Figura je izdelana iz polimasa, materiala, ki je trpežen, odporen na vremenske vplive in lahek za vzdrževanje. Polimasa omogoča, da figura zdrži različne vremenske razmere, vključno z dežjem, soncem in vetrom, ne da bi se pokvarila ali izgubila svojo obliko.

Napajalnik za ptice, ki je del te vrtni figure, omogoča, da vanj nalijete vodo, ki jo ptice uporabljajo za pitje in osvežitev. Napajalnik je običajno oblikovan v obliki cvetlice ali skledice, ki je prilagojena za ptice, da se nanjo usedejo in pijejo. Poskrbeti morate, da redno preverjate in dopolnjujete vodo v napajalniku, da ptice ostanejo oskrbljene s svežo vodo.

Na voljo je v različnih barvah (sort.), kar pomeni, da je barva izbrana naključno ob naročilu. To vam daje presenečenje, ko prejmete vrtno figuro ptiča z napajalnikom.

 
Material:
Umetne mase
Sezona:
Poletje
Spol:
Unisex
Starostna skupina:
Odrasli
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.