Opozorilo Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.. OK
Filtriraj izdelke
Cena
Obletnice
PREDNOSTI NAŠIH DARILNIH BONOV

Prednosti darilnih bonov hiše daril

KAM PO DARILNE BONE

Prodajna mesta darilnih bonov

Brisače
Brisača ob rojstvu, 100x5Ocm, svetlo roza, sovica Popust
20%
Akcija
16,50  13,20 
Brisača ob rojstvu, 100x5Ocm, svetlo modra, iskrene čestitke Popust
20%
Akcija
16,50  13,20 

Brisače, vezene brisače

Kadar nimate posebne ideje ali želje za darilo, se lahko odločite za uporabno darilo oziroma artikel, ki ga uporabljamo vsak dan. Govorimo seveda o brisači. Brisače potrebujemo in uporabljamo vsak dan, zato jih ni nikoli preveč. Pomembna lastnost brisače je njihova kakovost, ki se kaže predvsem v njihovi vpojnosti tekočin. Takšne brisače lahko kupite na tej spletni strani in v vseh naših poslovalnicah. Imamo vezene brisače za vse priložnosti, kot tudi brisače brez vezenja.

Vašega obdarovanca lahko presenetite s kakovostno brisačo z imenom - na kateri je izvezeno njegovo ime. Ob obletnicah se lahko odločite za brisače s številkami. Izbirate lahko tudi med izvezeno brisačo za sorodnike (za najboljšo teto, taščo, vnukinjo) ali vezeno brisačo z astrološkim znamenjem. Priljubljene so tudi brisače s smešnimi napisi in slikami. Ob rojstvu otroka je na voljo brisača ob rojstvu z izvezeno štorkljo. Najdete lahko tudi brisače za zaljubljene, ki so primerne za valentinovo. V božičnem času so na voljo brisače z božičnimi n novoletnimi motivi. Kadar se ne morete odločiti za vezene brisače, lahko kupite brisačo brez vezenja.

Če si želite ogledati vezene brisače, se lahko oglasite v eni izmed naši številnih poslovalnic Hiša daril po celotni Sloveniji, kjer je izbira brisač še večja.

Prikaži več