SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
570338

Beležka s pisalom, 14.8x10.5cm, sort.

  ZALOGA PO TRGOVINAH
5,95 
Beležka s pisalom
+
shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Beležka s pisalom, velikosti približno 14.8 x 10.5 cm, je kompakten in uporaben pripomoček za vsakodnevno zapisovanje misli, opomnikov ali opravil. Ta sortirana beležka je na voljo v različnih barvah, dizajnih ali s različnimi motivi na platnici, kar omogoča izbiro, ki ustreza posameznikovemu osebnemu slogu ali potrebam.

Velikost beležke, ki je podobna velikosti A6, omogoča enostavno prenašanje v torbici, nahrbtniku ali celo žepu. To je idealno za študente, profesionlce ali kogarkoli, ki potrebuje priročen način za zapisovanje idej ali opomnikov na poti.

Poleg beležke je vključeno tudi pisalo, kar pomeni, da je ta set popoln za takojšnjo uporabo. Pisalo je lahko pritrjeno na beležko ali vključeno v komplet na drug način, kar zagotavlja, da je vedno pri roki, ko je potreben hiter zapis.

Sortiran izbor beležk omogoča različne estetske možnosti - od preprostih in profesionalnih do bolj igrivih in umetniških dizajnov. To naredi beležko primerno za različne starostne skupine in poklicne potrebe.

Beležka s pisalom je praktično in funkcionalno orodje, primerno tako za osebno kot poslovno uporabo. Njena vsestranskost in priročnost jo naredita idealno za hitro zapisovanje misli, sestankov ali ustvarjanje seznamov, zaradi česar je nepogrešljiv pripomoček v vsakodnevnem življenju.

 
Material:
Papir / karton
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Unisex
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.