SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
571233

Rokovnik s spiralo in pisalom, motiv listja, A5, 80strani, 80g, 21x14.5cm

  ZALOGA PO TRGOVINAH
8,95 
Rokovnik s spiralo in priloženim pisalom.
+

.

shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Rokovnik s spiralo in priloženim pisalom, okrašen z motivom listja, je praktičen in estetsko privlačen pripomoček za vsakodnevno organizacijo in beleženje. Velikost A5 (21 cm x 14.5 cm) z 80 stranmi  je idealna za nošenje v torbici ali nahrbtniku, kar omogoča, da imate rokovnik vedno pri roki za zapisovanje misli, opravil, sestankov ali študijskih zapisov.

Motiv listja na platnicah rokovnika doda pridih narave in svežine, kar spodbuja kreativnost in pomirja um med uporabo. Motiv je lahko v različnih zelenih odtenkih ali v bolj abstraktnih barvnih kombinacijah, kar rokovnik naredi privlačen za širok spekter uporabnikov, ne glede na starost ali poklic.

Spiralna vezava omogoča, da se strani rokovnika lahko popolnoma obrnejo in zložijo, kar olajša pisanje in branje brez nepotrebnih ovir. To je še posebej praktično v omejenih prostorih, kot so predavalnice, kavarniške mize ali javni prevoz.

Priloženo pisalo zagotavlja, da ste vedno pripravljeni na zapisovanje, ne da bi morali iskati pisalo po torbici ali aktovki. Pisalo je lahko shranjeno v zanki na rokovniku, kar zagotavlja, da je vedno na dosegu roke, ko ga potrebujete.

Rokovnik s spiralo in pisalom z motivom listja je odlično darilo za študente, profesionalce ali kateregakoli organizacijskega navdušenca, ki ceni lepo oblikovanje in funkcionalnost v enem. Je tudi izvrstna izbira za osebno uporabo, saj spodbuja organiziranost in produktivnost, hkrati pa dodaja estetsko vrednost vašemu vsakdanu.

 
Material:
Papir / karton
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Unisex
Starostna skupina:
Odrasli
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.