SPLETNA TRGOVINA   02 600 19 15

9/9
9/9
Za povečavo se premaknite na sliko.
571234

Rokovnik s spiralo in pisalom, motiv cvetja in listja, A5, 80strani, 80g, 21x14.5cm

  ZALOGA PO TRGOVINAH
8,95 
Rokovnik s spiralo in pisalom, z motivom cvetja in listja.
+

.

shareDelite
  • Zaloga po trgovinah
DOSTAVA

Odpošljemo v 48 urah
Nad 50 EUR brezplačno

PREDNOSTI
  • 100% varen nakup
  • Nakup brez registracije
  • Več načinov plačila
PREVERJENO

Največji trgovec z darili
Več kot 20.000 izdelkov
32 trgovin po Sloveniji

Naši izdelki

Rokovnik s spiralo in pisalom, z motivom cvetja in listja, formata A5, obsega 80 strani je čudovit in praktičen pripomoček za organizacijo in zapisovanje misli, idej, opravil ali načrtov. Ta rokovnik združuje funkcionalnost in estetiko, kar ga naredi idealnega za vsakdanjo uporabo tako doma kot v službi ali šoli.

Motiv cvetja in listja na platnicah daje rokovniku svež in navdihujoč videz, ki prinaša občutek narave in pomladi v vaše vsakdanje planiranje. Ta dizajn ni samo vizualno privlačen, ampak tudi spodbuja kreativnost in pozitivnost pri vsakodnevni uporabi.

Spiralna vezava omogoča, da se rokovnik popolnoma odpre in leži ravno, kar zagotavlja enostavno in udobno pisanje, ne glede na to, kje se nahajate. Poleg tega omogoča enostavno listanje in iskanje informacij brez skrbi, da bi se strani trgale ali poškodovale.

Priloženo pisalo zagotavlja, da boste vedno imeli s čim pisati, kar je še posebej praktično za hitro zapisovanje misli in idej. Pisalo se lahko shrani v zanko ob strani rokovnika, kar pomeni, da je vedno pri roki, ko ga potrebujete.

Ta rokovnik s spiralo in pisalom je odlična izbira za študente, profesorje, profesionale ali vsakogar, ki ceni organiziranost in lepoto v svojem vsakdanu. Lahko je tudi čudovito darilo za prijatelje in družino, ki cenijo ročno pisanje in lepo oblikovanje.

 
Material:
Papir / karton
Sezona:
Vse sezone
Spol:
Unisex
Starostna skupina:
Odrasli
Najdi podobne

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.

Podobni izdelki

Največji slovenski ponudnik darilnega programa.